Bucak’ta şehit öğretmen Ayla Kara ve öğrencilerinin adına anlamlı bir çalışma hayata geçirildi. İlçe sınırları içerisinde oluşturulan “Hatıra Ormanı”, Eğitim Bir Sen Burdur 1 Nolu Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen programla vatandaşların ziyaretine açıldı.
Etkinliğe AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Necmeddin Dinç, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Canavar, Bucak Orman İşletme Müdürü Ersin Özata ile protokol üyeleri katıldı. Programda, şehit öğretmen Ayla Kara’nın ve öğrencilerinin hatırasının yaşatılmasının önemine vurgu yapıldı.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)