İzmir’in Selçuk ilçesindeki Gökçealan’da, talep edilen yol yapım çalışmaları başladı. Ulaşım altyapısının güçlendirilmesi hedeflenen Gökçealan’da, 10 bin metrekare yol yapılması planlanıyor.
Selçuk Gökçealan’da sürdürülen alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in talimatıyla 10 bin metrekarelik alanda kilit parke döşeme çalışmaları başladı. Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, devam eden çalışmalar kapsamında, çocuklar için oyun grubunun da yer aldığı bir park yapacak. Park içerisinde ayrıca yürüyüş yolunun yer alması planlanırken, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)