Magazin gündemine damgasını vuran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir'in aşk iddialarına dair gelişmeler, ikilinin ilişkisi hakkında merak uyandırdı.
'Durun bakalım'
Son açıklamalara göre, Serenay Sarıkaya'nın "Durun bakalım" şeklindeki yanıtı ve Mert Demir'in "Güzel bir anıydı bizim için" ifadeleri, ilişki iddialarını doğrular nitelikteydi.
Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde bir davette bir araya gelmiş ve Mert Demir'in seslendirdiği "Ateşe Düştüm" şarkısında Serenay Sarıkaya'nın vokal yapmasıyla ilgili açıklamalar yapmışlardı.
Sarıkaya'nın "Durun bakalım" demesi ve Mert Demir'in "Güzel bir anıydı" ifadesiyle ikilinin arasındaki ilişkiyi doğrulayan açıklamalar, hayranları tarafından ilgiyle takip edilirken, Mert Demir'den de konuya dair ilk açıklama geldi.
'Güzel bir anıydı bizim için'
Konuya dair ilk açıklama yapan Mert Demir ise "Güzel bir şarkı yaptık. Aktı gitti herkeste de bir karşılık buldu. Şarkı üzerine buluştuk. Güzel de bir anı oldu bizim için. Kendi aramızda bir şeydi ama tabii ki saklayabilmek çok da mümkün olmadı. Güzel bir anıydı bizim için." ifadelerini kullandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)