Serik Belediyesi üst yönetiminde uzun süredir önemli bir sorumluluk üstlenen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım, görevinden ayrılma kararı alarak istifasını sundu. Deneyimli yöneticinin idari makamından ayrılsa da belediye bünyesindeki bağını koparmayacağı ve bundan sonraki süreçte kurumda devlet memuru olarak hizmet vermeye devam edeceği bilgisine ulaşıldı.
Mehmet Yıldırım'ın istifasıyla boşalan kritik başkan yardımcılığı makamına ise yerel yönetim tecrübesi bulunan bir isim dahil edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi kadrosunda görev yapan Fatih Erkuş, Serik Belediyesi'nin yeni Başkan Yardımcısı olarak atandı ve şehirdeki yeni mesaisine başladı.
Belediye yönetimindeki bu hareketlilik, kurumun en önemli ekonomik iştiraklerinden biri olan Sinkar Anonim Şirketi'ne de doğrudan yansıdı. Şirketin operasyonel süreçlerini yöneten mevcut müdür İbrahim Altunay görevinden ayrıldı.
Sinkar A.Ş.'nin yönetim kademesinde boşalan bu pozisyona vakit kaybetmeden yeni bir isim getirildi. Alınan karar doğrultusunda, şirketin yeni müdürü olarak Engin Açıkgöz görevlendirildi ve şirkette yeni bir dönem başlamış oldu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)