Antalya’ya doğu illerinden getirilen ve şehir merkezinde torbacı olarak tabir edilen şahıslar aracılığı ile satılacağı belirlenen 51 kilo esrar polis takibiyle yakalandı. Yakalanan iki kişi ise tutuklandı.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla şehir merkezine uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik yürütülen operasyonlar hız kesmiyor
Doğu illerinde temin edilen uyuşturucu esrar maddesinin Antalya’ya nakledileceği ve bu uyuşturucu maddelerin şehir genelinde torbacı olarak tabir edilen şahıslar aracılığı ile satılacağı yönünde bilgiler elde edildi.
Bunun üzerine harekete geçen ekipler Serik ve Aksu ilçelerinde yapılan operasyonlarda “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan 2 şahıs toplamda 51 kilo esrar maddesi ile yakalandı.
Yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen 2 şahıs tutuklandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)