Meteoroloji tarafından Burdur, Antalya, Isparta ve Muğla için normalin üzerinde seyreden sıcaklıkların daha da artacağı uyarısı yapıldı.
24 Nisan Çarşamba günü saat 00:00'dan başlayıp 27 Nisan Cumartesi günü saat 18:00'a kadar sıcaklıkların daha da artacağını belirten meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, " " Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. " ifadelerini kullandı.
Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre; bölgemizin genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyderen sıcaklıklarının artmaya devam etmesi beklenmektedir. Beklenen sıcaklıklar:
| İLLER | 24 NİSAN | 25 NİSAN | 26 NİSAN | 27 NİSAN |
| ANTALYA | 18/29 | 21/29 | 18/27 | 17/28 |
| MUĞLA | 18/26 | 14/23 | 10/24 | 11/27 |
| ISPARTA | 14/27 | 16/26 | 12/26 | 12/28 |
| BURDUR | 14/30 | 17/29 | 11/28 | 13/30 |
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)