Siirt İl Özel İdarespor’dan maddi sıkıntı açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 4. Grup’ta mücadele eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, destek çağrısında bulundu.

Siirt İl Özel İdarespor’dan maddi sıkıntı açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 4. Grup’ta mücadele eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, destek çağrısında bulundu. Kalafatoğlu, Siirt İl Özel İdarespor Kulübünün maddi sıkıntılar çektiğini ve başta futbolcuların maaşları ile maç başlarının ödenemediği bir duruma geldiğini açıkladı.
Siirt Özel İdare Spor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, “Bergama maçı sonrası bizlere alacaklarımız konusunda taahhüt verilmezse ve futbolcularımızla birlikte biriken maaşlarımız, maç başlarımız ve primlerimiz verilmezse görevi bırakacağımız hususunu masaya yatıracağımızı bilinmesini isterim. Bizimde ailelerimize karşı sorumluluklarımız vardır. Borçlarımız birikti ve maalesef icralık duruma da düşenlerimiz oldu. Siirt Özel İdarespor Kulübü diyebilirim ki en itibarlı, verdiği sözü günü gününe yerine getiren bir başkan ve yönetiminin olduğunu futbol camiasında konuşulan ve takdir toplayan bir kulüpken, bugün bu halde olması bizleri derinden üzmektedir” dedi.

"İş adamlarını göreve davet ediyoum"
Kulüp başkanlığını yıllarca başarılı bir şekilde yürüten ve takımı amatör kümeden profesyonel lige çıkartan, kıt imkanlarla kulübü profesyonel ligde tutma başarısını gösteren Hıfzullah Canpolat’ın olduğunu açıklayan Kalafatoğlu, “Anladığım kadarıyla başkanımız küstürülmesi ve sezon başında takımın başında olmaması bu handikabın en önemli etkenidir. Kadim şehirlerimizin başında gelen Siirt şehrinde yaşayan her görüşte iş insanının, futbolun kucaklayıcı ve birleştirici özelliğinde göz önünde bulundurarak takıma sahip çıkma gibi bir sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Zor şartlar altında profesyonel ligde kalma başarısını bugüne kadar başaran bu takımın 6-7 milyon gibi bir rakamın bulunmaması nedeniyle ligden çekilmesi çok yazık olacak. Bu Siirtli olup da elini taşın altına koymayan iş insanlarının ayıbı olacaktır. Biz bugüne kadar direndik ve dayandık” diye konuştu.

İHA

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Elektrik panosundan çıkan yangın korkuttu
3. Sayfa

Elektrik panosundan çıkan yangın korkuttu

Aksaray’da çocuk parkında bulunan elektrik panosunda meydana gelen patlama ve yangın paniğe neden oldu.

 Başkan Bulucu’dan Gençlere mesaj
Yaşam

Başkan Bulucu’dan Gençlere mesaj

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

 Bike Fest Tour Of Sakarya'nın 2. Etabında Bisiklet Fırtınası!
Etkinlik

Bike Fest Tour Of Sakarya'nın 2. Etabında Bisiklet Fırtınası!

Sakarya Bike Fest çerçevesinde şehrin en güzel köşelerinden geçen Tour Of Sakarya’nın 2’nci etabı bisiklet fırtınası estirdi.

Gölbaşı'nda marketlerde gıda kontrolleri yapıldı
Bölgesel

Gölbaşı'nda marketlerde gıda kontrolleri yapıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol görevlileri tarafından marketlerde gıda denetimi yapıldı.

Giresunspor’un yeni başkanı belli oldu
Spor

Giresunspor’un yeni başkanı belli oldu

Trendyol 1. Lig'e veda ederek TFF 2. Lig'e düşen Giresunspor’da bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da tek aday olarak seçime giren Emin Eltuğral yeşil beyazlıların yeni başkanı oldu.

Silopi'de liseler arası altın ödüllü ses yarışması heyecanı!
Etkinlik

Silopi'de liseler arası altın ödüllü ses yarışması heyecanı!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde liseler arası altın ödüllü ses yarışması düzenlendi.