Bingöl’de bugün yapılan bursluluk sınavında kimliğini evde unutan ve yanlış okula giden öğrencileri, sınava polis ekipleri yetiştirdi.
Bingöl’de bugün ilk ve ortaöğretim kurumlarının bursluluk sınavı yapıldı. Bursluluk sınavı öncesi kimliğini evde unutan ve yanlış okula gelen öğrencilere, İl Emniyet Müdürlüğü’nce görevlendirilen polis ekipleri yardım etti.
Kimliğini evde unutan öğrencilerin kimlikleri alınarak teslim edilirken, yanlış okula gelen 5 öğrenci de refakat edilerek doğru okula götürüldü. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün toplamda 15 öğrencinin sınav öncesi imdadına yetişti. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
İstanbul Küçükçekmece’de polisin dur ihtarına uymayan araç sürücüsü kovalamaca esnasında polis aracına çarptı.
Antalya'da otomobilin kaldırıma çarpıp metrelerce savrularak bahçedeki ağaçları kökünden söktüğü kazada ağır yaralanan polis memuru, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Antalya'da polis memurunun kullandığı otomobil kaldırıma çarpıp bahçeye savruldu. Kazada aracın parçaları etrafa saçılırken, sürücü ağır yaralandı. Detaylar burada!
Isparta’da dört gün süren polis denetimlerinde 27 bin 763 kişi sorgulandı, 36 aranan şahıs yakalandı.
Konya'da polis aracı ile tırın çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Onur Şirin'in cenazesi, Konya Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketi Isparta'ya gönderildi.
Burdur’da dün akşam saatlerinde polislerin dur ikazına uymayarak yaklaşık 15 kilometre boyunca kaçan ve kaçarken 4 araca zarar verip kaza yapınca yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Yorumlar (0)