Sındırgıspor'un ev sahipliğinde, Sındırgı Belediyesi ile Sındırgı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü iş birliğinde Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen organizasyon, "Depremden Hayata Dönüş" sloganıyla minik sporcuları aynı sahada buluşturdu.
Türkiye'nin farklı il ve ilçelerinden gelen takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, skor kadar dostluk, dayanışma ve kardeşlik de ön plana çıktı. Gün boyunca süren karşılaşmaları tribünlerden takip eden aileler, çocuklarının heyecanına ortak oldu.
Turnuvanın finalinde Kuzeyordu ile Altınordu kozlarını paylaştı. Sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrılan Kuzeyordu şampiyonluk kupasını kaldırırken, Altınordu ikinci, Balıkesir üçüncü, Kırkağaç Acar İdman Yurdu ise dördüncü oldu.
Yaklaşık 400 minik futbolcunun forma giydiği organizasyonun sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Turnuva boyunca sergilenen centilmence mücadele ise izleyenlerden alkış aldı.
Deprem sonrası çocukların sosyal yaşama yeniden uyum sağlamalarına katkı sunmayı hedefleyen organizasyonun, sporun iyileştirici gücünü bir kez daha ortaya koyduğu belirtilirken, benzer etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde de sürdürülmesinin planlandığı ifade edildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)