Sinop’ta bir balıkçı tezgahında satışa çıkarılan mezgit cinsi balık, boyutuyla görenleri şaşırttı. 300 gram ağırlığıyla diğerlerinden farklı olan mezgit, vatandaşların ilgilisini çekti.
Sinop’ta uzun yıllardır balıkçılık yapan Ömür Karaahmetoğlu, satışa sunduğu balıklar arasında yer büyük mezgit balığını görenlerin gözlerine inanamadığını söyledi. Şu ana kadar Sinop’ta görülen en büyük mezgitler arasında yer alan, 300 gramlık mezgit görenleri hayrete düşürdü. Tezgahın ilgi odağı olan balık, meraklısı olan bir vatandaş tarafından 300 gramı 48 TL’ye satın alındı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)