İSTANBUL (İHA) - Şişli'de uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen biri kadın 2 şüpheli polisin dikkati sayesinde yakalandı. Şüphelilerden birinin uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan arandığı ve 12 yıl 16 ay 4 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.
Olay 4 Mayıs'ta Şişli Duatepe Mahallesi'ndeki bir sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri narkotik suçlarının önlenmesi ve suç organizasyonlarının deşifre edilerek yok edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Şüpheli S.A., şüpheli bir kadınla buluştu. Şüpheli adam, kadına siyah bir poşet vererek, para aldığı görülünce polis ekipleri harekete geçti. S.A. ve C.M. isimli kadın yakalandı. Yapılan aramasında C.M.'de bulunan poşetten 53 gram mariuhana ve 11 bin 600 TL para veya sağlama suçundan adli makamlarca arandığı, 12 yıl 16 ay 4 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Şüpheli S.A.’nın ikametinde yapılan aramada ise; 14 parça halinde 6 kilo 520 gram mariuhana, 2 adet hassas terazi, 1 adet telefon, çok miktarda klipsli poşet, 55 bin 500TL para ele geçirildi. C.M. hakkında narkotik madde ticareti suçundan sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanırken, S.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)