Sivas

Sivas Belediye Başkanlığı için ilk adaylık başvurusu yapan Turan Topgül oldu

Sivas Belediye Başkanlığı için ilk adaylığını açıklayan Topgül oldu

Sivas Belediye Başkanlığı için ilk adaylık başvurusu yapan Turan Topgül oldu

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Sivas Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Turan Topgül oldu. AK Parti İl Başkanlığı’na giderek aday adaylığı başvurusu yapan Topgül, hizmet yolunda adaylık başvurusunda bulunduğunu söyledi.
Aday adaylık başvuru sürecinin başladığı AK Parti’de ilk aday adaylığı başvurusunu Turan Topgül yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Turan Topgül, parti binasına giderek aday adaylığı başvuru dilekçesini İl Başkan Vekili Hakan Tartar’a teslim etti.
Başvurunun ardından açıklamalarda bulunan Topgül, “2001 yılından itibaren partimizin çoğu kademesindeki kurucu merkez ilçe yöneticisi olarak, 2004-2009 döneminde belediye meclisi üyesi olarak, 2008-2011 yılları arasında merkez ilçe başkanı olarak, 2014-2019 yılları arasında merkez il genel meclisi üyesi olarak ve son olarak da Sivas Belediyesi meclis üyesi, encümen üyesi ve başkanvekili olarak görev yapmaktayım. Sivil toplum örgütlerindeki görevlerim, tüccarlığım, esnaflığım ve partide almış olduğum bu görevler dolayısıyla kendimi yetiştirdim, geliştirdim ve sizlere hizmet etmek üzere AK Partimizden, davamızdan ve reisimizin arkasında bir nefer olarak 2024 mahalli idareler seçiminde belediye başkan aday adayı olarak müracaatta bulunmaktayım.” dedi.
“Aday kim olursa olsun çalışacağız”
Dua ve destek bekleyen Topgül, “Rabbim nasip ettiyse vesilelerini arıyoruz. Çaba göstermekle mükellef olduğumuzu bilerek çalışıyoruz. Parti teşkilatlarımız, genel merkezimiz, milletvekillerimiz ve Cumhurbaşkanımız gerekli değerlendirmelerde bulunarak adayımızı belirleyecektir. İster mevcut belediye başkanımız, ister ben, ister farklı bir belediye başkan adayımız uygun görürsün benim açımdan hiçbir sorun teşkil etmeyecek. 2001’den olduğu gibi yine kim olursa olsun kendimden daha çok çaba sarf ederek yine adayımızın, partimin, reisimin arkasında olmaya devam edeceğim.” dedi.
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’de geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada görevine devam etmek istediğini, aday olduğunu duyurmuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.