Hamas Lideri İsmail Haniye’nin İran’da düzenlenen saldırıda öldürülmesinin ardından, Sivas Kale Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, cumhurbaşkanı seçimini kazanan Mesud Pezeşkiyan'ın yemin törenine katılmak üzere bulunduğu Tahran’da suikaste uğradı. Haniye, Tahran'da kaldığı konutuna düzenlenen terör saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.
Suikaste kurban giden Hamas Lideri Haniye için yurt genelinde olduğu gibi Sivas’ta da gıyabi cenaze Namazı kılındı. Camilerden ikinci namazı öncesi sela okundu. Kale Camii’nde kılınan namaz sonrası Haniye için dua edildi.
Cenaze namazına STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Namazda ayrıca tüm şehitler için dua edildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)