İstanbul / Güngören

Sözlü tartışma silahlı kavgaya döndü, kanlı bitti

Güngören’de husumetli 2 genç, sosyal medya üzerinden konuşarak bir parkta buluşmak üzere sözleşti. Parkta buluşan gençlerin arasındaki tartışmanın alevlenmesinin ardından taraflardan biri belindeki silahı çekerek tartıştığı kişiyi bacağından yaraladı.

Sözlü tartışma silahlı kavgaya döndü, kanlı bitti

Güngören’de husumetli 2 genç, sosyal medya üzerinden konuşarak bir parkta buluşmak üzere sözleşti. Parkta buluşan gençlerin arasındaki tartışmanın alevlenmesinin ardından taraflardan biri belindeki silahı çekerek tartıştığı kişiyi bacağından yaraladı. O anlar cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, 10 Aralık Pazar akşamı Gençosman Mahallesi’nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan 2 genç ilk olarak sabah saatlerinde bir kafede tartıştı. Tartışmanın ardından kafeden ayrılan gençler sosyal medya üzerinden birbirleri ile konuşarak akşam Gençosman Mahallesi’nde bulunan bir parkta buluşmak üzere sözleşti.

Sözlü tartışma silahlı kavgaya döndü

Sosyal medya üzerinden konuşmak için belirledikleri parka gelen 2 genç arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Gençlerden biri yanında getirdiği silahı karşı tarafa doğrultarak ateş etmeye başladı. Edinilen bilgiye göre şüpheli şahıs karşı tarafa 5-6 el ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Silahlı kavgada bir genç bacağından yaralanarak hastaneye kaldırılırken, olay anı cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

“Sinirlenince tartışma sırasında silahı çekip bacağından vuruyor”

Silah seslerinin duyulması üzere dışarı çıktığını belirten Enes Çaydemir, “Sözlü olarak tartışmışlar. Ardından parkta buluşuyorlar. Tartıştıktan sonra silahını çekip vuruyor. Durumu iyiymiş bildiğim kadarıyla. Bizde silah sesi duyduğumuz zaman çıktık baktık. Konuşmak için buluşuyorlar, sonra sinirlenince tartışma sırasında silahı çekip bacağından vuruyor. Sabah kavga ediyorlar. Sözlü olarak akşam buluşuyorlar sosyal medya üzerinden. Konuşurken de tartışıyorlar. Ardından çekip silahını bacağından vuruyor. Silahı gördükten sonra direkt kaçıyor zaten. Görüntülerde de görünüyor. 5-6 civarlarında ateş ediyor” dedi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da operasyonda silahlar ele geçirildi
Bölgesel

Burdur'da operasyonda silahlar ele geçirildi

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda silah ele geçirilirken 1 şahsa işlem yapıldı.

Adapazarı'nda kanlı gece
3. Sayfa

Adapazarı'nda kanlı gece

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde bir kahvede çıkan kavgada, alkollü olduğu öğrenilen şahıs 2 kişiyi silahla vurarak yaraladı.

Hamile Köpek Silahla Vuruldu, Acı İçinde Doğum Yaptı!
3. Sayfa

Hamile Köpek Silahla Vuruldu, Acı İçinde Doğum Yaptı!

Zonguldak'ta hamileyken silahla vurulan ve yaralı halde doğum yaptığı tespit edilen köpek, tedavi altına alındı.

Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına nefes aldırılmadı
3. Sayfa

Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına nefes aldırılmadı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 120 jandarma personeli ile düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Burdur'da Silah Operasyonu! 3 Tabanca ve 4 Tüfek Ele Geçirildi!
Bölgesel

Burdur'da Silah Operasyonu! 3 Tabanca ve 4 Tüfek Ele Geçirildi!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.T, A.T ve O.T isimli şahısların ikametlerinde yaptıkları aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirdi.

Markette Çalışıyordu, Silahlı Saldırıyla Yaralandı
3. Sayfa

Markette Çalışıyordu, Silahlı Saldırıyla Yaralandı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde marketin reyon kısmında çalışan kişi silahlı saldırıya uğradı.