Düzce

Spora teşvik ediyorlar

Çocuk Üniversitesi ise kurduğu stantta miniklere özel etkinlikler düzenliyor.

Spora teşvik ediyorlar

Dünya Düzce Günlerinde, Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü nezdinde farklı spor dallarında düzenlenen aktiviteler gençlerle buluşturulurken, Çocuk Üniversitesi ise kurduğu stantta miniklere özel etkinlikler düzenliyor.
Dünya Düzce Günleri, her yaş grubuna hitap edecek etkinlikleri Düzcelilerle buluşturmaya ve renkli ve eğlenceli bir etkinlikle buluşturmaya devam ediyor. Anıtpark meydanında düzenlenen etkinlikler de çocuk genç, kadın erkek her kesime hitap edecek aktiviteler gerçekleştiriliyor.
Gündüz etkinlikleri hava durumunu da göz önünde bulundurarak hareket eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, gençlerin spora yönelmesi ve teşvik edilmesi noktasında düzenlediği turnuvalarla gençleri buluşturuyor.
Anıtpark Meydanından başlayarak Millet Bahçesinin bir bölümüne kadar Düzce Belediyesi Spor Akademisi tarafından kurulan basketbol potası, alanda gençlerin eğlence ve spor kaynağı oldu. Konserler öncesinde tek pota basketbol müsabakası yapan gençler, Spor Akademisi’nin düzenlediği 3’ük yarışmasında kendilerini sınadı. Onlarca genç 3’lük atmak için birbiriyle yarıştı.
Belirlenen takvim çerçevesinde etkinliklerin başlamasından önce takımlarını kurarak başvurularını yapan ekipler Futbol (4x4), Basketbol (3x3), Voleybol (2x2), Oryantiring, Badminton, VR, Taç Tenis, Cornhole ve Bocce branşlarında kıyasıya rekabet etti. Gençler, sıkı rekabet içerisinde eğlenceli ve keyifli zaman geçirmelerinin yanı sıra çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.
Öten yandan, Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Çocuk üniversitesi ise etkinlik alanında kurduğu stant ile Baskı Boyama, Mandala Boyama, Taş Boyama, Yüz Boyama, Balon Katlama, Dövme Etkinlikleri ile miniklerin eğlenceli zaman geçirmelerini sağladı. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.