AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Sportoto Teşkilat Başkanlığı'nın Bucak ve Gölhisar ilçelerinde yapımı tamamlanmak üzere olan yarı olimpik yüzme havuzları için Bucak Belediyesi ve Gölhisar Belediyesi ile ek protokol imzaladığını duyurdu.
Oğuz, yaptığı açıklamada, "Sportoto Teşkilat Başkanımız Mehmet Ata Öztürk ile birlikte Bucak Belediyemiz ve Gölhisar Belediyemiz arasında ek protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, Bucak ve Gölhisar ilçelerimizde yapımı tamamlanmak üzere olan yarı olimpik yüzme havuzlarımız için Sportoto Teşkilat Başkanlığımız tarafından 1 milyon TL destek sağlanacak. İlçelerimize hayırlı olsun" dedi.
Sportoto Teşkilat Başkanlığı'nın Bucak ve Gölhisar ilçelerine sağladığı bu destek, ilçelerde yaşayan vatandaşların spor ve sağlıklı yaşam imkanlarını artıracak.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)