SUBÜ Denizcilik MYO öğrencileri +1 Eğitim Modeli çerçevesinde iş yeri uygulamalarını açık denizlerde yapıyor.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Denizcilik Meslek Yüksekokulu Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı öğrencileri +1 Eğitim Modeli çerçevesindeki iş yeri uygulamalarını gemiye çıkarak yapıyor. 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı’nda farklı ülke bandıralarına sahip gemilerde denize açılarak görev yapan 18 öğrenci, teorik bilgilerini uygulamaya dökme fırsatı yakalayarak bilgilerini beceriyle bütünleştiriyor. Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı öğrencilerinin gemide istihdam edilmeleri için gerekli olan yetkiyi 2023 yılında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan resmi olarak aldıklarını hatırlatan Denizcilik MYO Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkaş, “Bu doğrultuda üniversitemizin +1 Eğitim Modeli kapsamında öğrencilerimizi iş yeri uygulamasına göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendilerinin denizlerde ve gemilerde geçirecekleri zaman boyunca güven olmalarını ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Pruvalarının neta, rüzgârlarının kolayına ve seferlerinin her daim selametle olmasını temenni ediyoruz" dedi. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)