Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Uyan, Şuhut Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek devam eden yenileme çalışmaları hakkında yerinde incelemelerde bulundu.
Başkan Uyan, ameliyathane zeminindeki tamamlanan işlemlerle birlikte hastane hizmet binası çatısında planlanan revizyon projelerini yerinde değerlendirdi. Ziyaret sırasında Başhekim Opr. Dr. Soner Taşar ve hastane yöneticileri, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Destek Hizmetleri Başkan Yardımcıları Servet Gökçe ve Mustafa Başaran da incelemelerde Uyan’a eşlik etti.
Afyonkarahisar Şuhut Devlet Hastanesi’ne atanan 2 uzman doktor göreve başladı. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Şafak Köse kurumdaki görevine başladı.
Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler, okul idaresinin desteğiyle ‘Müzik Sınıfı’ oluşturdu.
Afyonkarahisar’da iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 6 kişi hafif şekilde yaralandı.
Afyonkarahisar Dinar İlçe Özel İdaresi ekiplerine yangın eğitimi verildi.
Afyonkarahisar Valiliği’nin sosyal medya hesabına ulaşan ve sahipsiz sokak köpeklerinden şikayetçi olan küçük bir çocuğun yardım talebine valilik kayıtsız kalmadı.
Yorumlar (0)