Burdur / Bucak

Süleyman Mutlu: “Hakkımdaki Tüm Davalardan Beraat Ettim”

Süleyman Mutlu, yaptığı basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süleyman Mutlu: “Hakkımdaki Tüm Davalardan Beraat Ettim”

Süleyman Mutlu, yaptığı basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hakkında açılan tüm davalardan beraat ettiğini söyleyen Mutlu, kademede yaşadığı olayı da anlatarak 2 kişinin kendisini çok üzdüğünü ifade etti.

Mutlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Her şey açık açık ortaya çıktı, hiçbir kırılmamız, dökülmemiz yok. Biz alnımızın akıyla çıktığımız için bu süreçten çok ama çok memnunuz, tabi bu süreç ortalamasında başka sıkıntılar da yaşadık, rüşvet almak ve vermekle ilgili benim hakkımda bir dosya açıldı, imarla ilgili, Allah’a şükürler olsun onu da verdiğimiz resmi evraklarla çürüttük ve beraatımızı aldık. Daha sonra Özel Kalem Müdürüm Mehmet Topak ve benim hakkımda Bucak Belediyesi tarafından açıldı. Siber suçlarla ilgili elhamdülllillah onda da beraatımızı aldık. Onda da bir yanlışlık olduğu tespit edildi. En önemli suçlardan bir tanesi asfalt ihalesine fesat karıştırma gibi bir gündeme alındı, bunlar hep ben görevden alındıktan sonra biliyorsunuz belediye başkan yardımcısını görevinden bıraktırdılar. Allah’a şükür, onda da kovuşturmaya gerek yoktur kararını aldık çünkü hiç birşey yoktu. Biz ihalemizi titiz bir şekilde yaptık, çalışmalarımızı titiz bir şekilde devam ettirdik. Çok şükür hiçbir şey bulunmadı ve suç unsuru işleyecek hiçbir envanter ve bulguya rastlanmadığı için Savcı Bey, kavuşturmaya gerek yoktur kararını verdi. O dosyamızda kapanmış oldu. Akabinde benim çok üzüldüğüm, gerçekten hani dedim ya insanların yüzünü bir kere daha anlamış oldum dediğim bir kovuşturma daha geçirdik. Ben bir Cuma namazı sonrasında belediye kademesini ziyarete gitmiştim. Orada, belediye personeli arkadaşlarımız geçmiş olsun başkanım diye 50-30 kişilik bir grupta sohbet ettik, çay içtik. Üzüldüğüm iki tane arkadaş isimleri artık çok önemli değil, benim hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlar. Başkan, bir ay sonra geliyorum, asacağım, yıkacağım diye demediğim kelimelerden yargılanmak, Savcının ona dosya açması beni çok üzmüştü yani o zaman dedim ki insanlarda farklı yüzler var, en üzüldüğüm olaylardan bir tanesi o idi. Onda da kovuşturmaya gerek yoktur kararını aldık çünkü biz kimseyi tehdit etmedik, öyle bir söylemimiz bile olmadı. Allah’a şükür bugün itibariyle hakkımızda açılmış davamız kalmadı, Aralık ayında 2 tanesi beraat etti, 3 ay önce siber suçlarla ilgili davamızdan beraat ettik, kovuşturmaya gerek yoktur kararlarını geçen yaz mevsiminde aldık. Bu dönemde bizim bu olay başımıza gelince çok sevdiğimiz arkadaşlarımız, masumiyetimize inanan arkadaşlarımızda zorluk çektiler özellikle onlara da FETÖ damgası vurulmaya çalışıldı, ayrıca incelemeleri devam ediyor. Bunlara da çok üzüldük, burada bu olaylar, nasıl gelişti, nasıl cereyan etti, siyasi çekilmelerin olduğu bir şeyler yaşandı ama sonuç olarak biz masumiyetimizi hukuk önünde tescilletirdik, Savcılığın oradaki çalışmaları, biz sonuçta çok envanter götürdük ama Savcılığın da çalışmaları oldu. Bizim lehimize döndü çalışmaları, yüce adaletin Hakimlerimizin de verdiği kararla beraatımızı aldık. ” ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Süleyman Mutlu’dan “İçme Suyu” Çıkışı
Bölgesel

Süleyman Mutlu’dan “İçme Suyu” Çıkışı

2014 yılında Bucak Belediye Başkanı seçilen Süleyman Mutlu, içme suyunda yaşanan sıkıntıların ardından sosyal medya hesabında açıklamada bulundu.

Bucak’ta Başkan Serdar Besler’den Dikkat Çeken Ziyaret!
Yerel Yönetim

Bucak’ta Başkan Serdar Besler’den Dikkat Çeken Ziyaret!

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler, beraberinde Ak Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eryiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Süleyman Mutlu'yu işyerinde ziyaret etti.

Süleyman Mutlu’dan Emrullah Ünal’ın Adaylığına İlk Yorum!
Bölgesel

Süleyman Mutlu’dan Emrullah Ünal’ın Adaylığına İlk Yorum!

Ak Parti'den Bucak Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Emrullah Ünal'a bir destek de Süleyman Mutlu'dan geldi. Mutlu, sosyal medya hesabında bir paylaşım yaparak, Başkan adayı Ünal'a başarılar diledi. Mutlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Süleyman Mutlu Göreve Ne Zaman Geri Dönecek?
Bölgesel

Süleyman Mutlu Göreve Ne Zaman Geri Dönecek?

Hakkındaki tüm davalardan beraat ettiğini açıklayan Süleyman Mutlu, Bucak Belediye Başkanlığı görevine geri dönüp dönmeyeceği konusunda soruya cevap verdi.

İşte Süleyman Mutlu’nun İlk Açıklaması
Bölgesel

İşte Süleyman Mutlu’nun İlk Açıklaması

2014 yılında Bucak Belediye Başkanı seçilen Süleyman Mutlu ve eşi Mine Mutlu, yargılandığı FETÖ davasında beraat aldı.

Son Dakika:Süleyman Mutlu Davasında Karar Açıklandı
Bölgesel

Son Dakika:Süleyman Mutlu Davasında Karar Açıklandı

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu'nun yargılandığı davada karar açıklandı.