Sultangazi’de lüks bir araçtan silahla rastgele havaya açan şüpheliler, polisin dur ihtarına uymayınca aralarında kovalamaca yaşandı. Kaçarken araçlarıyla bir başka otomobile vurarak kaza yapan şüpheliler, silahı olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı.
Olay, dün akşam saatlerinde Sultangazi Esentepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 HL 460 plakalı lüks bir araçla sokakta gezen şüpheliler, silahla rastgele havaya ateş etmeye başladı. O esnada devriye gezen polis ekipleri, şüphelileri görüp ‘dur’ ihtarında bulundu. Araçlarıyla kaçmaya başlayan şüpheliler ile olayı gören polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.
Kovalamacada ateş etmeye devam ettiler
Yaşanan kovalamaca sırasında havaya ateş ederek kaçmaya devam eden şüpheliler, girdikleri bir sokakta 34 BCP 489 plakalı araca çarparak kaza yaptı. Şüpheliler, silahlarını olay yerinde bırakarak koşarak uzaklaştı. Olay yerine inceleme yapmak üzere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan ekipler, şerit çekerek inceleme yaptı. İnceleme esnasında çok sayıda boş kovan bulan ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayda, şans eseri kimseye kurşun isabet etmezken kaçan şüphelilerin bıraktıkları araç, çekici yardımıyla emniyete görüldü.
“Çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi”
Yaşanan olayı gören mahalle sakinlerinden Muhammet Koçmen, “Olay yukarıda oldu. Polis şüpheli aracı, kovaladı araç daha sonra kaza yaptı. Şüpheli şahıslar aradan kaçıp burada durdular. Çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri, çalışma yaptılar. Saat 22.00 - 23.00 gibi başladı, polis ekiplerinin çalışması 01.00 ve 02.00’a kadar sürdü” dedi.
Olayı gerçekleştiren şüpheliler Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)