Sultangazi İlçesinin mahalle muhtarları ve ilçe genelindeki kurumların müdürleri Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un ev sahipliğindeki toplantıda bir araya geldi. Programa İstanbul Valisi Davut Gül de katıldı. Toplantının ardından İstanbul Valisi Davut Gül, Sultangazi Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile ilçeye dair fikir alışverişinde bulundu.
Sultangazi İlçesinin 15 mahalle muhtarı, ilçenin önemli kurumlarının müdürleri Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Sultangazi Nikah Sarayı’nda düzenlenen programa İstanbul Valisi Davut Gül, Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, mahalle muhtarları, ilçe kurum müdürleri ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.
“Sultangazi’de daha da iyi işler yapacağız”
Muhtarların yerel yönetimlerde önemli bir rol oynadığının altını çizen İstanbul Valisi Davut Gül, “Sultangazi, İstanbul’umuzun ilk 5 büyük ilçesinden biri. İlçede eğitim alanında yatırım programında olan işlerin ihale edilmesini sağlıyoruz. Hayırseverler başta olmak üzere 2024 yatırım programına girecek işleri planlıyoruz ve arsa üretiyoruz. Eksik kalan okullarımızı da 1 sene içerisinde temel atacak seviyeye getireceğiz. İlçemizde daha da iyisini yapacağız. Katkılarından dolayı kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve her birinize teşekkür ediyorum. İnşallah, bir sonraki toplantıda tüm bu sorunları çözmüş olacağız” dedi.
“Muhtarlar bizim gözümüz kulağımız”
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Bizler Sultangazi Belediyesi olarak ilçemizi ileriye taşıyan projeleri, çalışmaları hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz. Bizlerin görevi her mahalleye ihtiyaçlar doğrultusunda eşit hizmet götürmek. Bu doğrultuda da Muhtarlar bizim sokaktaki gözümüz ve kulağımız. Mahallelere yönelik yapılacak tüm çalışmalarda muhtarlarımızla istişare içerisindeyiz ” dedi.
İstanbul Valisi Davut Gül’den Sultangazi Belediyesi’ne ziyaret
Toplantı sonrası İstanbul Valisi Davut Gül, Sultangazi Belediyesi’ni ziyaret etti. İstanbul Valisi Davut Gül ve Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile ilçeye dair yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)