Sultangazi Belediyesi sporcuları, Türkiye Premier Ligi Karate Şampiyonası’ndan 5 madalya ile dönmeyi başardı. 1’i altın 4’ü bronz olmak üzere başarılarını madalya ile taçlandıran sporcular bütün Sultangazililere büyük gurur yaşattı.
Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü, aldığı başarılarla adını yurtiçi ve yurtdışında duyurmaya devam ediyor. Zonguldak’ta düzenlenen Türkiye Premier Ligi Karate Şampiyonası’nın ikinci etabına yaklaşık bin sporcu katıldı. 13 sporcuyla şampiyonaya katılan Sultangazi Belediyesi, şampiyonadan 5 madalya ile ayrılmayı başardı.
1 altın 4 bronz madalya
Nuri Günzüt, genç erkek kategorisinde yarışarak altın madalyanın sahibi oldu. Aynı kategoride yarışan Erkan Akköse ise bronz madalya almaya hak kazandı. Büyük erkek kategorisinde yarışan Berkay Bayhan bronz madalya alırken genç bayan kategorisinde Şevval Nur Kuş bronz ve U 21 Bayan kategorisinde yarışan Yağmur Nazlıcan Başar 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Sporcular kotayı aştı
Puan toplayarak ilk 32 sıraya giren sporcular Türkiye şampiyonasında yarışmaya hak kazanıyor. Şampiyonaya giren Sultangazili sporcular puan kotasını aşarak Türkiye Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazandı.
"Sporcularımız bizleri gururlandırıyor"
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Gençlerimizin başarıları bizlerin göğsünü kabartıyor. Sporda da Sultan Şehir hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Sağlıklı ve başarılı nesiller için spor olmazsa olmaz. Bu yüzden Sultangazi Belediyesi olarak spor alanında güçlü çalışmalar yürütüyoruz. Zonguldak’ta düzenlenen Türkiye Premier Ligi Karate Şampiyonası’nın ikinci etabında yarışan sporcularımız 5 madalya birden kazanarak bizlere yine büyük bir mutluluk yaşattılar. İnanıyorum ki gençlerimiz çok daha büyük başarılara imza atacak. Başarılarınız daim, yolunuz açık olsun" dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)