Survivor 2025 için geri sayım başladı! Yarışmacılar, Dominik Cumhuriyeti'ne doğru yola çıkarken, dikkat çeken anlardan biri İsmail Balaban ve eşi İlayda Şeker'in duygusal vedası oldu. Havaalanında gözyaşları içinde vedalaşan çift, sosyal medyada farklı yorumlarla karşılandı.
2021 yılında Survivor şampiyonu olan İsmail Balaban, bu sezon yeniden şampiyonluk için Dominik yollarına düşüyor. Ancak, bu kez yalnızca yarışma performansı değil, ayrılık anındaki samimi görüntülerle de konuşuluyor. Balaban, eşi İlayda Şeker'in gözyaşları arasında kendisine eşlik eden mesajıyla uğurlandı: “Allah’a emanet ol, her şeyim. Kalbim seninle.”
Havaalanındaki vedalaşma, adeta bir askere uğurlama törenini andırdı. Sosyal medya kullanıcıları, sahneleri “askere gider gibi” yorumlarıyla ele aldı. Bazı kullanıcılar çiftin aşkını överken, kimileri bu dramatik sahnenin abartılı olduğunu ifade etti.
1 Ocak 2025’te başlayacak olan yarışma, yine heyecan ve rekabet dolu anlara sahne olacak. Daha önce Survivor’da şampiyonluk yaşayan Balaban, bu kez de favori isimler arasında gösteriliyor. Ancak, yarışmanın zorlu parkurları kadar bu duygusal başlangıç da sezonun unutulmaz anlarından biri olmaya şimdiden aday.
Bu vedalaşma, sosyal medyada ikiye bölünmüş yorumlara yol açtı. Kimisi, bu sahneleri gerçek aşkın ifadesi olarak görürken; bazı kullanıcılar durumu “fazla dramatik” buldu. Öte yandan, Balaban ve Şeker çiftinin hayranları, duygusal sahnelere destek mesajlarıyla karşılık verdi.
Survivor 2025 daha başlamadan yarışmacılar arasında merak ve heyecan yaratırken, Balaban’ın performansı kadar eşine olan sevgisi de konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)