Antalya

Tan Taşçı kaza sonrası Antalya konserine döndü

Kaza sonrası yaralanan şarkıcı Tan Taşçı, tedavisinin ardından Antalya'daki konserini iptal etmeden sahneye çıktı.

Tan Taşçı kaza sonrası Antalya konserine döndü

Burdur’un Bucak ilçesinde ciple tırın çarpışması sonucu geçirdiği trafik kazasında yaralanan şarkıcı Tan Taşçı, tedavisi tamamlandıktan sonra Antalya’daki konserine çıktı. Sevenlerine seslenen Taşçı, “Bir kaza oldu ama çok şükür atlattık. O da büyük ihtimalle sizin sayenizde” dedi.

Antalya-Burdur Karayolu üzerinde cipin tıra çarpması sonucu trafik kazası geçiren şarkıcı Tan Taşçı, kazada cipteki menajeri Ecmal Kayahan ve Emre Şen ile birlikte yaralandı. Kaza sonrası cipten çıkarılan Taşçı ve yanındakiler, Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki tedavisi tamamlanan Taşçı, dün akşam vereceği konseri iptal etmedi. Antalya yolculuğunu sürdüren Taşçı, dün akşam 21.30’da Antalya Aktüel Açık Hava Sahnesi'ndeki konserine çıktı. Sahneye çıkar çıkmaz sevenlerinin alkış ve tezahüratlarıyla karşılanan Taşçı, "Bir kaza oldu, insanın başına bir şekilde böyle şeyler gelebiliyor. Bir şeyler buna sebep oluyor. Ama çok şükür atlattık, o da büyük ihtimalle sizin sayenizde. O yüzden bu sahnedeyken hiç zorlanmıyorum" dedi.

Taşçı 2,5 saat süren konserinde sevilen şarkılarını seslendirerek izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ünlü Sanatçı  Tan Taşçı Bucak'ta Kaza Kaza Geçirdi
3. Sayfa

Ünlü Sanatçı Tan Taşçı Bucak'ta Kaza Kaza Geçirdi

Bucak Antalya Karayolu Alparslan Türkeş Bulvarında sabah 06.30 sularında Meydana gelen trafik kazasında Ünlü sanatçı Tan Taşçı yaralandı

Karaman'da Kavşakta kaza: 1 Yaralı
3. Sayfa

Karaman'da Kavşakta kaza: 1 Yaralı

Karaman’da minibüsün kavşakta bekleyen motosiklete arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Otomobil dereye uçtu! 1 ölü 1 yaralı
Yaşam

Otomobil dereye uçtu! 1 ölü 1 yaralı

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Adıyaman’da Tevfik Alptekin  yaşam savaşını kaybetti
3. Sayfa

Adıyaman’da Tevfik Alptekin yaşam savaşını kaybetti

Adıyaman’da, 3 aylık evli çiftin yaşadığı kazada ağır yaralanan Tevfik Alptekin de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden 3 aylık evli çiftten geriye ise düğün fotoğrafları kaldı.

‘Gözüme bir perde indi, ne olduğunu anlamadım’
3. Sayfa

‘Gözüme bir perde indi, ne olduğunu anlamadım’

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 araç hurdaya dönerken, araçlarda bulunan 2 kişi ise hafif yaralandı. Kazayı gören bir tır sürücüsü ise kazaya bakmak isterken başka bir araca sürterek ikinci bir kazaya sebep oldu.

Isparta'da Tehlikeli Bisiklet Kullanımı Kazayla Sonuçlandı!
Yaşam

Isparta'da Tehlikeli Bisiklet Kullanımı Kazayla Sonuçlandı!

Isparta’da bir grup gencin bisikletin koltuğuna uzanarak yaptığı tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerasına yansıdı. Yoldan geçen araçlara aldırış etmeyen gençlerden biri, dikkatini kaybetmesi sonucu ağaca çarparak otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.