TARIM KREDİ KOOPERATİFİ ARMUT ALIMINA BAŞLADI
Korkuteli 1966 sayılı Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi ilk defa armut alımı yaptı.
Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının hem üretim öncesi hem de üretim sonrası desteklenmesi hususunda faaliyetlerini sürdürmekte.
1966 sayılı Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi, üreticilerin desteklenmesi yanında piyasayı regüle ederek tüketicilerinde kaliteli ve sağlıklı gıda ürünlerine uygun fiyatla ulaşmasını da sağlamakta. Bu amaçla 1966 sayılı Korkuteli Tarım Kredi Kooperatifi, ilçede bu yıl ilk defa Armut alımı yaptı.
Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mehmet Reşat Güney, ilçede kooperatif olarak daha önce vişne alımı yapmıştık, şimdi de Armut alımı yaptık. Üreticimizin mağdur olmaması için yanlarındayız. Ekim ayında başladığımız dalından ürün alım çalışmalarımıza devam ettik. Çalışmalarımız buzhaneden ürün alımı ile devam etmektedir. Pandemi sürecinde üreticimizin yanında olmaya devam ettik. Tüm bu süreçte üç önemli ulusal markete yaklaşık 500 ton ürün tedariki sağladık. Üretmekten başka çaremiz yok. Üretmek özgürlüktür. Tüm üreticilerimizi çalışmalarımıza ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)