Bilecik’te Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği 2024 Yılı Dönem Başı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi.
Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş başkanlığında, Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği 2024 yılı dönem başı olağan meclis toplantısı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya; Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, İnhisar Belediye Başkanı Nihal Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri Oktay Karcı ve Şaban Güdem ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bandıralı ve üye köy muhtarları katıldı.
Toplantıda 2024 yılı faaliyet raporu görüşülüp onaylandı, birlik encümen üyelerinin ve başkanlık divan üyelerinin seçimi yapılarak, birlik tüzüğünün uygulanması için yönetmelik karara bağlandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)