ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2023 yılında yapılan gıda ile ilgili denetimlerde kurallara uymayan 6 işletmeye toplam 386 bin TL idari para cezası uygulandı.
Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, 2023 yılında yapılan gıda denetimleri ve uygulamaları hakkında bilgi verdi. İlçede Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi'ne kayıtlı 822 gıda işletmesinin faaliyet gösterdiğini belirten Özçelik, 1 yıl içinde toplam 2 bin 20 adet denetim gerçekleştirildiğini kaydetti. Özçelik, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2023 yılında gıda ile ilgili yapılan denetimlerde kurallara uymayan 6 adet işletme tespit ettiklerini dile getirerek, toplam 386 bin TL idari para cezası uygulandığını aktardı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)