Taşyaka Mahallesi Camii'nde bir araya gelen gençler, teravih namazında safları doldurarak ibadet heyecanını yaşıyor.
Cami İmam Hatibi Veysel Acar’ın rehberliğinde gerçekleştirilen programlarda, ibadet sonrası düzenlenen sosyal etkinlikler dikkat çekiyor.
Burdur'un Altınyayla ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, " Altınyayla İlçe Müftülüğümüze bağlı Taşyaka Mahallesi Camii, bu Ramazan’da gençlerin neşesiyle güzelleşiyor.
Cami İmam Hatibimiz Veysel Acar hocamızın yakından ilgilendiği genç kardeşlerimiz, teravih namazında safları doldurarak ibadetin huzurunu yaşıyorlar. Namazın ardından yapılan ikramlar ve edilen samimi sohbetlerle camimiz adeta bir ilim ve kardeşlik yuvasına dönüşüyor.
Geleceğimiz olan gençlerimizin cami ile buluşması, en büyük zenginliğimizdir. Bu güzel birlikteliğe vesile olan Veysel Hocamıza ve camimizi şenlendiren gençlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim ibadetlerini kabul, birlikteliklerini daim eylesin. " ifadelerine yer verildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)