Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde tüm yurtta olduğu gibi Tavşanlı'da da "Orman Benim" kampanyası düzenlendi.
Tavşanlı Orman İşletme Genel Müdürlüğü; orman yangınlarına karşı toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesi ile yangınların çıkmasını önleyici atıkların temizlenmesi amacıyla bugün saat 10.00'da "Orman Benim" Kampanyası düzenledi.
Kelepir Mevkii’nde gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, Jandarma Komutanı Üsteğmen Canberk Öztürk, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı, Orman İşletme Müdürü Serdar Aksu, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Sert ile merkezin gönüllü gençleri ve Hanımçeşme İlkokulu öğrencileri katıldı.
Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, yaptığı açıklamada, “Kelepir Mevkii’ndeki ormanlık alanda farkındalık oluşturmak amacıyla katıldığımız Orman İşletme Müdürlüğü’müzce düzenlenen organizasyonda ormana atılmış çok sayıda şişe ve cam kırıklarını gördük. Doğaya atılan cam, plastik, kâğıt gibi atıklar orman yangınına sebep olduğu için son derece tehlikeli. O yüzden hepimizin bu konuda duyarlı olması gerekiyor” uyarısında bulundu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)