Burdur / Tefenni

Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!

Burdur Tefenni'de yoğun çalışmaları ve projeleriyle dolu yaz! Etkinlikler, düğün salonu, kaldırım çalışmaları ve sürpriz proje geliyor.

Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni ilçesinde devam eden ve planlanan bir dizi proje ve çalışma hakkında açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Alagöz, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ilçenin farklı alanlarında gerçekleştirilen çalışmaları ve projeleri detaylı bir şekilde anlattı.

Açıklamada yer alan çalışmalardan bazıları şunlardır:

Düğün salonu yapım işi: Düğün salonu yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği belirtildi. Zemin ve elektrik çalışmalarının tamamlanmasının ardından çelik örgü işlemlerine başlandı.

Gençlik merkezi ve Bowling salonu: Gençlik merkezi ve Bowling salonu çalışmalarının sona gelmekte olduğu ifade edildi. Yerden ısıtma işlemleri ve şap çalışmalarının tamamlandığı, seramik kaplama işlemlerinin ise bu hafta başlayacağı belirtildi.

Kaldırım çalışmaları: Atatürk Caddesi'nin tamamlandığı ve Dr. Devlet Bahçeli Caddesi ile Ece Mahalle Yolu kaldırım çalışmalarının devam ettiği ve bu yıl içinde birçok caddede çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

Sinema Salonu ve kafeterya: Sinema salonu ve kafeterya projesinin tamamlandığı ve yapım aşamasına geçildiği belirtildi.

Tarımsal kalkınma kooperatifi: Atatürk Caddesi üzerinde yapımı devam eden tarımsal kalkınma kooperatifi binasının 1 ay içinde tamamlanarak faaliyete geçeceği açıklandı.

Doğalgaz çalışmaları: Torosgaz şirketi tarafından yapım ihalesi yapılan doğalgaz çalışmalarının Ağustos ayı başında başlaması planlanıyor ve 2024 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Küçük sanayi sitesi projesi: Kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığı ve dolgu işlemlerinin sürdüğü belirtilen küçük sanayi sitesi projesinde inşaat aşamasına geçileceği ifade edildi.

Diğer çalışmalar: Açıklamada, etüt merkezi, çocuk oyun parkları, cami projesi, imar çalışmaları, otel inşaatı ve diğer projelerin de devam ettiği ve tamamlanması planlandığı belirtildi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Tefenni her yaz olduğu gibi yine Şantiye alanına dönüştü.

-Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz Düğün salonu yapım işi tüm hızıyla devam ediyor. Zemin çalışmaları ve Elektrik çalışmalarından hemen sonra çelik örgü işlemleri başlamıştır.

-Gençlik merkezi ve Bowling salonu çalışmalarımızdada sona gelinmek üzere. Yerden ısıtma işlemleri ve şap çalışmaları sonlanmıştır. Seramik kaplana işlemleri bu hafta başlayacaktır.

-Kaldırım çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Atatürk caddesinin tamamlanması ile Dr.Devlet Bahçeli caddesi ve Ece mahalle yolu kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu yıl içinde bir çok caddemizde de çalışmalarımız devam edecektir.

-Sinema Salonu ve kafeterya çalışmalarımız da proje aşaması tamamlanmış, demir tedariği yapılmış yapım aşaması safhasına gelinmiştir.

Önümüzde ki günlerde Fiziksel çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde başlayacak yıl sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır.

-Etüt merkezi çalışmalarımız için Atatürk Orta öğretim okulumuzun karşısında, itfaiye garajımızın hemen yanında perde betonumuz tamamlanmış, dolgu işlemlerimiz yapılmıştır. Önümüzdeki günlerde hiçbir ağacımıza zarar vermeden yapım çalışmalarımız başlayacaktır.

-Küçük sanayi sitesi projemizde kamulaştırma işlemlerimiz tamamlanmıştır. Şu an itibariye 4 Kamyon ve bir Paletli kepçe ile aralıksız dolgu işlemlerimiz de am etmektedir. Dolgu çalışmalarının belli bir aşamaya ulaşması ile beraber Küçük sanayi sitesi kooperatifimiz inşaat aşamasına geçecektir.

-Toki önü çevre yolu, otopark ve peyzaj çalışmalarımızda tüm hızıyla de am etmektedir.

2.Etap Toki konutlarımızın hemen önünde Fethiye Ankara ana asfaltının yanına yeni imar uygulaması ile beraber çevre yolu yapımı için dolgu işlemlerimiz devam etmektedir. Çevre yolu ile beraber Göktürk mahallesine ikinci bir anayol açılacak olup, yıllardır devam eden ters yön trafik ihlali işleride bu vesileyle son bulacaktır.

-Fatih mahallesi Kademe altı imarlı alanda sulama suyu boru tedariki yapılmıştır. Yarın itibariyle borular döşenecek ve hemen akabinde sıcak asfalt çalışmamız başlayacaktır.

- Çocuk oyun park çalışmaları için 6 takım Çocuk oyun gurubu siparişimizin önümüzdeki günlerde elimizde olması ile beraber 6 ayrı mevkiye daha park çalışmalarımız yapılacaktır.

-Esentepe mahallesi Hüyük mevkinde sıcak asfalt çalışması yapılacak. Bitüm tedarikinin 2 hafta içinde yapılması ile beraber Hüyük yolumuzun Antalya asfaltından Hüyük camisine kadar olan bölümü sıcak asfalt ile kaplanacaktır.

-Burdur giriş kavşağımızda estetik görsel çalışmalarımız devam edecek. Önümüzde ki hafta alım işlemlerini tamamladığımız yeni objelerin de elimize ulaşması ile beraber İlçemizin Burdur girişi muhteşem bir havaya bürünecektir.

-Tarımsal kalkınma kooperatifimize Atatürk caddesi üzerinde bir hizmet binası yapımı çalışması başlamıştır.1 ay içinde tamamlanacak binamız ile beraber Çiftçilerimize büyük hizmetler sunacak olan Tefenni Tarımsal Kalkınma Kooparatifi faaliyetlerine başlayacaktır.

-Ece Mahallemizin ana ve ara yollarının Soğuk ve beton asfalt çalışması için alt yapı çalışmalarımız devam etmekte olup sonbahara kadar tamamlanacaktır.

-Ece mahallemizde 300m2 lik bir Düğün salonu için planlama çalışmalarımız başlamış olup bu yıl sonbahara kadar tamamlanması planlanmaktadır.

-Doğalgaz çalışmaları için, Torosgaz şirketi tarafından yapım ihalesi yapılmış taşeron şirketlerinin Ağustos ayı başı itibariyle başlaması planlanmaktadır. Toki lerin arkasında bulunan dağıtım istasyonundan başlayacak olan çalışmalar Göktürk mahallesi, Fatih Mahallesi, ve Zafer Mahallesinin tamamlanarak köprü başına kadar tamamlanması akabinde diğer mahallelere dağıtılması planlanmıştır. Torosgaz bu yıl tüm İlçelere ayrı ayrı 20 şer km boru hattı ayırmış, arta kalan dağıtımın 2024 yılında tamamlanacağı tarafımıza bildirilmiştir.

-Toki camisi projesinde başlamaya hazır pozisyona gelindi. Toki ler karşısında arsa işinin çözülmesi ile beraber Camii nin mimari projeleri tamamlanmıştır. Şu andan itibaren Vatandaş Belediye işbirliği ile yapım aşaması başlayacaktır.

-İmarsal çalışmalarımızda ise Yokuş Mahallesi Belediye altı, Yokuş mahallesi Harım altı mevki ve Esentepe mahallesinde 18. Madde uygulamaları bu yıl sonuna kadar tamamlanacaktır.

-Otel inşaatımız yoğun yağmur yağışları nedeniyle durmuştu. Otel inşaatımızın çatı ve dış cephe çalışmalarına başlandı. Bu yıl sonuna kadar dış cephe kaplamalarının ve çatı yapım çalışmalarının tamamlanması planlanmıştır.

-Geçtiğimiz yıl öğrencilerimiz için Eski Belediye binamızda yapmış olduğumuz Korkut Ata öğrenci pansiyonumuzun çatısı talihsiz bir şekilde yanmıştı. Yağmurların son bulması ile Geçtiğimiz hafta içinde çatının tekrar yapım çalışmaları başlamıştır. Yeni bina çatısı demir doğrama ve sandviç Panel ile bir ay içinde tamamlanacaktır.

-Ece Mahallemizde imar planı için kurum görüşleri tamamlandı. Halihazır harita ve imara esas jeolojik ve jeoteknik etüt raporu çalışmaları başlamıştır.

VE

- SÜRPRİZ PROJE ( Barutlu Su Şenliklerini bekleyin )

Her şey Güçlü, Büyük ve Şirin TEFENNİ için. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!Tefenni Belediyesi'nden dolu dolu bir yaz!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tefenni'de Gelenek Bozulmadı! Başkan Makamı Çocuklara Bıraktı
Bölgesel

Tefenni'de Gelenek Bozulmadı! Başkan Makamı Çocuklara Bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, makamını Atatürk Ortaokulu öğrencileri Belinay Bağcı, Ali Fırat Arık, Timur Kağan Temür'a bıraktı.

Türk Tarihi Parkı'nda Yeni Kafeteryanın Açılışı yapıldı
Bölgesel

Türk Tarihi Parkı'nda Yeni Kafeteryanın Açılışı yapıldı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Türk Tarihi Parkı'nda hizmete açılan yeni kafeteryanın açılışını gerçekleştirdi. Başkan Alagöz, tesisin ilçenin sosyal hayatına olumlu katkı sağlamasını ve bölge halkına keyifli bir buluşma noktası sunmasını diledi.

Şiddetli Rüzgar ve Fırtına sonrası yaralar sarılıyor
Bölgesel

Şiddetli Rüzgar ve Fırtına sonrası yaralar sarılıyor

Burdur'un Tefenni ilçesinde geçen hafta Pazar günü yaşanan şiddetli rüzgar ve fırtına, bazı binalarda hasara neden oldu. Detaylar ve fotoğraflar haberimizde...

Esnaflara Ticari Konteyner Desteği
Bölgesel

Esnaflara Ticari Konteyner Desteği

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Başkan Ümit Alagöz tarafından esnaflara ticari konteyner desteği sağlanıyor. Detaylar haberimizde...

Başkan söz verdi yaptı!
Bölgesel

Başkan söz verdi yaptı!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçede Sazak yolu üzerinde tamamlanan 1,2 kilometrelik bölümün açılışını gerçekleştirdi. Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada, projenin söz verildiği gibi hayata geçirildiğini ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı
Yerel Yönetim

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün girişimleriyle Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmanın maliyeti 1,5 milyon TL olarak açıklandı.