Burdur’un Tefenni ilçesinde manevi iklimin tazelendiği programda ilçe sakinleri aynı safta bir araya geldi. Göçmen (Yeni) Camii’nin ev sahipliği yaptığı buluşmaya, her yaştan katılımın olması dikkat çekti.
Programın başlangıcında okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Namaz ve tesbihat yapılırken ardından kürsüye gelen Tefenni İlçe Müftüsü Hasan Öztürk, günün anlam ve önemine dair samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Müftülükten yapılan açıklamada, programa küçük-büyük, genç-yaşlı demeden toplumun her kesiminin ilgi gösterdiği vurgulandı. Manevi bir şölen havasında geçen etkinlik, edilen dualar ve ikramlarla taçlandırıldı.
Müftülük tarafından yapılan açıklamada, "Rabbim kalan ömrümüzü, geçen ömrümüzden hayırlı eyle. Nesillerimizi şuurlu, İslam'ın emrine uygun yaşamayı ve yaşatmayı nasip eyle." ifadelerine yer verildi.









Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)