Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçeye yapılan büyük sentetik sahanın tamamlandığını duyurdu.
İlçeye birçok spor tesisi kazandıran Belediye Başkanı Ümit Alagöz, "Büyük çim sahamızdan, Tenis kortumuzdan, Multi sahamızdan, Kapalı ve açık halı sahalarımızdan sonra büyük sentetik sahamızın yapımıda bugün itibariyle tamamlanmıştır. " dedi.
Tamamlanan çalışma hakkında açıklamada bulunan Başkan Ümit Alagöz, " Büyük çim sahamızdan, Tenis kortumuzdan, Multi sahamızdan, Kapalı ve açık halı sahalarımızdan sonra büyük sentetik sahamızın yapımıda bugün itibariyle tamamlanmıştır. Sporun merkezini Tefenni olarak perçinleştirmek, çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel olanaklar sağlamak için spora yatırım yapmaya devam edeceğiz. Sentetik sahamızın çocuklarımıza, gençlerimize ,İlçe halkımıza ve Tefennimize hayırlı olmasını diliyor Saygılarımı sunuyorum. " ifadelerini kullandı.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ankara’da gerçekleştirilecek olan Teknofest programına Vatandaşların Belediye aracılığıyla hiçbir ücret ödemeden gidebileceklerini söyledi.
Tefenni Belediyesi, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Asfalt yama robotu, Burdur'un Tefenni İlçesine kazandırıldı.
Burdur'un Tefenni ilçesinde eksikliği hissedilen boş dükkan sorununu Başkan Ümit Alagöz çözüyor.
Dünya Şampiyonasının ilk gününde Tefenni Belediye Spor Kick boks takımı rüzgar gibi esiyor. İşte detaylar...
Burdur'un Tefenni ilçesinde, mesirelik alanda bulunan kamelyanın kırılıp yakılması sonrasında, Başkan Ümit Alagöz sitem etti.
Burdur'un Tefenni ilçesinde yıllardır beklenen doğalgaz için geri sayımın başladığını Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz duyurdu.
Yorumlar (0)