Tefennigücü'nün, Brezilyalı futbolcu Rafael’den sonra Brezilyalı santrafor Eduardo Nunes’in transferinin gerçekleştiği açıklandı.
Yapılan açıklamaya göre Tefennigücü Spor kulüp başkanı Tahir Ceylan ve kulüp antrenörü Bülent Bağcı yapmış oldukları görüşmelerin olumlu neticelenmesi sonrası Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’e transfer hakkında bilgi verdiler.
Başkan Alagöz “60 yıllık tarihi geçmişi olan Tefennigücümüze maddi manevi her konuda destek olmaya her daim hazırız. Son haftalarda alınan kötü sonuçlar morelimizi bozsada kulüp başkanı ve antrönör’ünden aldığımız bilgiler doğrultusunda eksik bölgeleri transfer ihtiyacı olduğunu öğrendim. Brezilyalı Rafael ve Nunes’in transferini gerçekleştirerek Tefennigücü’nün gücüne güç kattık. İkinci yarı maçlarında daha başka Tefennigücü olacak. İlk hedefimiz bundan sonra BAL liginde mücadele ederek şehrimizin futbolda da ismini daha büyük kitlelere duyurmak” olduğunu söyledi.
Gerçekleşen transferden dolayı mutlu olduğunu dile getiren başkan Ümit ALAGÖZ transferlerin gerçekleşmesini sağlayan kulüp başkanımıza ve antrenörümüze teşekkür ediyorum dedi. Başkan daha sonra herkesi bugün oynanacak Gölhisarspor karşısında takımlarını desteklemeleri için maça davet etti.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)