Yaptığı cihaz yatırımlarının yanı sıra hekim kadrosuna da takviyeler yapmaya devam eden Özel Denizli Tekden Hastanesi, birbirinden deneyimli isimleri kadrosuna kattı. Kalp Damar Cerrahisi, Onkoloj, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Dahiliye, Acil Servis, Üroloji gibi branşlarda mevcut kadrosunu daha da güçlendirdi.
Denizli’de 20 yılı aşkın süredir sağlık hizmeti veren Özel Denizli Tekden Hastanesi, geçtiğimiz aylarda cihaz yatırımları yaparak hastane kalitesini daha da ileri taşıyan hastane yönetimi, bu kez de birbirinden deneyimli, başarılı ve sevilen hekimlerle kadrosunu daha da güçlendirdi. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Serkan Akcan, Onkoloji ve Dahiliye Uzmanı Doç.Dr. Mustafa Öztürk, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ümit Yaşar Şahin, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Murat Gökhan Kınaş, , Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Vefa Mirzaliyeva, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Betül Cengiz Bahtiyar, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uz.Dr. Deniz Ekren , Üroloji Uzmanı Op.Dr. Maıs Allahverdıyev, Acil Sevis hekimleri Dr.Mevlüt Şahin ve Dr. Cahit İşler’i kadrosuna kattı.
Genel Müdür Kemal Akcan, Başhekim Dr.Şakir Bayur, Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Şerife Akalın, Hastane Müdürü İlhan Alper İşmen ve Başhemşire Cemile Balıkçıoğlu, hastane bünyesine katılan doktorları tek tek ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
İHA
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)