Afyonkarahisar'da telefonda aradıkları 4 vatandaşı terör örgütü yalanıyla yaklaşık 5 milyon TL dolandıran iki şahıs polis operasyonuyla yakalanırken, şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgilere göre, Z.K. ve S.S. isimli şahıslar farklı tarihlerde telefonda aradıkları İ.Ç. (81) ve eşi N.Ç. (76), Z.H. (73), Z.B. (59) isimli vatandaşların banka hesaplarının FETÖ terör örgütü tarafından kullanıldığını söyleyerek şüphelilerin evlerinde ve hesaplarında bulunan altınlar ile paraların yanlarına gelecek polislere teslim edilmesini söylediler. Buna inanın şahıslar kapılarına gelen ve kendilerini polis olarak tanıtan şahıslara 3 milyon TL değerinde altın ile yaklaşık 2 milyon TL parayı verdiler. Dolandırıldıklarını anlayan vatandaşlar ardından polise başvurarak şikayetçi oldu. İfade üzerine harekete geçen ekipler yaptıkları teknik takip sonrası Z.K. ve S.S. isimli şahısların İstanbul'da düzenledikleri operasyonla yakaladı. Ardından Afyonkarahisar'a getirilen şahıslar emniyetteki işlemleri sonrası sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)