Eskişehir

Tepebaşı'nda Yeniden Seçilen Başkan Ataç, Hizmete Başladı - Haberler

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından mazbatasını aldıktan sonra belediye hizmet binası önünde personel tarafından coşkuyla karşılanan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Bu 5 yılda da yine yorulmayacağız, yine usanmayacağız sonuna kadar Tepebaşı’nı en iyi noktalara götüreceğiz.

Tepebaşı'nda Yeniden Seçilen Başkan Ataç, Hizmete Başladı - Haberler

ESKİŞEHİR (İHA) - 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından mazbatasını aldıktan sonra belediye hizmet binası önünde personel tarafından coşkuyla karşılanan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Bu 5 yılda da yine yorulmayacağız, yine usanmayacağız sonuna kadar Tepebaşı’nı en iyi noktalara götüreceğiz. Beraber yürüyeceğiz, omuz omuza yürüyeceğiz, birlikte yürüyeceğiz” dedi.
31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Tepebaşı’nın güvenini tekrar kazanarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden tekrar başkan seçilen Ataç, mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Tepebaşı Belediyesi’ne gelen Başkan Ataç burada belediye çalışanları tarafından coşkuyla karşıladı. Başkan Ataç, kendisini hizmet binası önünde şarkılarla karşılayan topluluğa yaptığı konuşmasında, “O kadar duygulandım ki bu güzelliği hep yaşayalım. Zaten son 15 yılda hep beraber olduk. Hiçbir gün ayrı düşmedik. Güzel bir Tepebaşı küllerinden doğdu, emeğinize sağlık. 31 Mart akşamı müthiş bir başarı elde ettik. Bu başarının en büyük emekçisi de Tepebaşılılar. Eğer Tepebaşılılar bu kadar güvenip bizim yanımızda olmasa bunları yaşayamazdık. Ben buradan bütün Tepebaşı’na, oy veren vermeyen herkese minnetlerimi yolluyorum. Ben hep belediyede bir aileyiz diyorum ama Tepebaşı’nda bir aile olduk. 3 aylık seçim kampanyasında karşıma çıkan tüm insanalar beni güler yüzle karşıladılar. Tepebaşı halkına çok teşekkür ediyorum. Çünkü bugünlerin gelmesinde en büyük emek onların. Tabi biz onlara hizmet ediyoruz, proje üretiyoruz. Onun için Tepebaşı benim için farklı, Tepebaşı benim çocuğum gibi. Ama Eskişehir’imiz bir bütün. Eskişehir’imiz çok güzel. Bu başarılar Türkiye’de yayıldı. Ülke rahatladı. İki üç gün geçti ama insanların yüzü gülmeye başladı. Emekçilerin, emeklilerin yüzü gülmeye başladı. Bir baskı rejimi bitmek üzere. Bunda hepimizin rolü var. Eskişehir’de çoban ateşi yaktık ve 25 yıl mücadele ettik. Onlara boyun eğmedik, hiçbir şey de istemedik. Bugünlerde her yerde kıpkızıl bir ülke çıktı. Bunda Eskişehir’in büyük payı var. Eskişehirliler gerçekten Atatürk’ünü seven onu kimseye değişmeyen bir halk var” ifadelerini kullandı.

“Omuz omuza yürüyeceğiz”
Personelin bayramını da kutlayan Başkan Ataç, “Önümüzde bayram var. Her zamanki gibi bayramlaşıyoruz burada. 9 günlük bir bayram izni var. Güzelce dinlenin. Çünkü önümüzde 5 yıl var. Bu 5 yılda da yine yorulmayacağız, yine usanmayacağız sonuna kadar Tepebaşı’nı en iyi noktalara götüreceğiz. Beraber yürüyeceğiz, omuz omuza yürüyeceğiz, birlikte yürüyeceğiz. Yolumuz açık olsun” dedi.
Törene Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Milletvekili Utku Çakırözer, yeni dönem meclis üyeleri ve personel katıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.