Eskişehir

Tepebaşı'nda Yeniden Seçilen Başkan Ataç, Hizmete Başladı - Haberler

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından mazbatasını aldıktan sonra belediye hizmet binası önünde personel tarafından coşkuyla karşılanan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Bu 5 yılda da yine yorulmayacağız, yine usanmayacağız sonuna kadar Tepebaşı’nı en iyi noktalara götüreceğiz.

Tepebaşı'nda Yeniden Seçilen Başkan Ataç, Hizmete Başladı - Haberler

ESKİŞEHİR (İHA) - 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından mazbatasını aldıktan sonra belediye hizmet binası önünde personel tarafından coşkuyla karşılanan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Bu 5 yılda da yine yorulmayacağız, yine usanmayacağız sonuna kadar Tepebaşı’nı en iyi noktalara götüreceğiz. Beraber yürüyeceğiz, omuz omuza yürüyeceğiz, birlikte yürüyeceğiz” dedi.
31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Tepebaşı’nın güvenini tekrar kazanarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden tekrar başkan seçilen Ataç, mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Tepebaşı Belediyesi’ne gelen Başkan Ataç burada belediye çalışanları tarafından coşkuyla karşıladı. Başkan Ataç, kendisini hizmet binası önünde şarkılarla karşılayan topluluğa yaptığı konuşmasında, “O kadar duygulandım ki bu güzelliği hep yaşayalım. Zaten son 15 yılda hep beraber olduk. Hiçbir gün ayrı düşmedik. Güzel bir Tepebaşı küllerinden doğdu, emeğinize sağlık. 31 Mart akşamı müthiş bir başarı elde ettik. Bu başarının en büyük emekçisi de Tepebaşılılar. Eğer Tepebaşılılar bu kadar güvenip bizim yanımızda olmasa bunları yaşayamazdık. Ben buradan bütün Tepebaşı’na, oy veren vermeyen herkese minnetlerimi yolluyorum. Ben hep belediyede bir aileyiz diyorum ama Tepebaşı’nda bir aile olduk. 3 aylık seçim kampanyasında karşıma çıkan tüm insanalar beni güler yüzle karşıladılar. Tepebaşı halkına çok teşekkür ediyorum. Çünkü bugünlerin gelmesinde en büyük emek onların. Tabi biz onlara hizmet ediyoruz, proje üretiyoruz. Onun için Tepebaşı benim için farklı, Tepebaşı benim çocuğum gibi. Ama Eskişehir’imiz bir bütün. Eskişehir’imiz çok güzel. Bu başarılar Türkiye’de yayıldı. Ülke rahatladı. İki üç gün geçti ama insanların yüzü gülmeye başladı. Emekçilerin, emeklilerin yüzü gülmeye başladı. Bir baskı rejimi bitmek üzere. Bunda hepimizin rolü var. Eskişehir’de çoban ateşi yaktık ve 25 yıl mücadele ettik. Onlara boyun eğmedik, hiçbir şey de istemedik. Bugünlerde her yerde kıpkızıl bir ülke çıktı. Bunda Eskişehir’in büyük payı var. Eskişehirliler gerçekten Atatürk’ünü seven onu kimseye değişmeyen bir halk var” ifadelerini kullandı.

“Omuz omuza yürüyeceğiz”
Personelin bayramını da kutlayan Başkan Ataç, “Önümüzde bayram var. Her zamanki gibi bayramlaşıyoruz burada. 9 günlük bir bayram izni var. Güzelce dinlenin. Çünkü önümüzde 5 yıl var. Bu 5 yılda da yine yorulmayacağız, yine usanmayacağız sonuna kadar Tepebaşı’nı en iyi noktalara götüreceğiz. Beraber yürüyeceğiz, omuz omuza yürüyeceğiz, birlikte yürüyeceğiz. Yolumuz açık olsun” dedi.
Törene Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Milletvekili Utku Çakırözer, yeni dönem meclis üyeleri ve personel katıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Belediye hizmet ağını genişletiyor
Bölgesel

Belediye hizmet ağını genişletiyor

Akyarlar Mahallesinde bulunan ek hizmet binasında Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü kapsamındaki iş ve işlemler yapılabilecek.

Bilecik'te Gölpazarı Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı
Bölgesel

Bilecik'te Gölpazarı Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

Gölpazarı Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapılırken, köy muhtarlarından birlik encümen seçimi yapıldı.

Bucak'ta yaşlı ve engelli yakınlarınıza evde bakım hizmeti! Panik butonuyla içiniz rahat olsun
Tanıtım

Bucak'ta yaşlı ve engelli yakınlarınıza evde bakım hizmeti! Panik butonuyla içiniz rahat olsun

2024 yılı itibariyle Bucak'ta kurulan AZT Evde Bakım, Sosyal Bakım, Sağlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, alanında uzman ekibi ile siz değerli halkımıza kendi evinizde kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak için faaliyetlerine başladı.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden Voleybol Turnuvası! Burdur'dan Zafer!
Spor

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden Voleybol Turnuvası! Burdur'dan Zafer!

Antalya ve Burdur'dan Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altında bulunan çocuklar, heyecan dolu bir voleybol maçında karşı karşıya geldi.

Burdur'un yeni müdürü Mustafa Çakır göreve başladı! Mustafa Çakır kimdir?
Bölgesel

Burdur'un yeni müdürü Mustafa Çakır göreve başladı! Mustafa Çakır kimdir?

Mustafa Çakır, 24 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevine başladı. Açıklamasında Burdur'a hizmet etmenin heyecanını ve mutluluğunu dile getiren Çakır, Cumhurbaşkanı ve Bakan'a teşekkür etti.

Bucak'ta seçim tamamlandı! Köylere hizmet götürme birliği encümenleri belli oldu
Bölgesel

Bucak'ta seçim tamamlandı! Köylere hizmet götürme birliği encümenleri belli oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde Köylere hizmet götürme birliği encümen seçimi yapıldı. İşte encümen seçilen isimler...