Sakarya

‘Tercih Günleri’ etkinliği

Üniversite adayları Tercih Günleri ile SUBÜ’yü tanıdı işte detaylar..

 ‘Tercih Günleri’ etkinliği

27 Temmuz’da başlayan ve 8 Ağustos’ta sona erecek tercih süreci öncesinde SUBÜ’nün fakülte ve meslek yüksekokullarının tanıtıldığı ‘Tercih Günleri’ etkinliği düzenlendi.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından 27 Temmuz’da başlayan ve 8 Ağustos’ta sona erecek tercih süreci öncesinde üniversite adaylarına yönelik olarak ‘Tercih Günleri’ etkinliği düzenledi. Üniversitenin YouTube kanalı SUBÜ Haber’den canlı olarak yayınlanan ve 3 gün süren etkinliğin ilk gününde sırasıyla Teknoloji Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi; ikinci gününde sırasıyla Ziraat Fakültesi, Turizm Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümleriyle birlikte tanıtıldı.
Etkinliğin son gününde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, SUBÜ’nün 12 meslek yüksekokuluna ve ön lisans eğitimine yönelik genel bilgiler paylaştı. Kapanış programında ise Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık üniversite adaylarına tavsiyelerde bulundu. Yayının tamamı ile özel olarak bölüm ve fakültelere yönelik videolara YouTube kanalı SUBÜ Haber’den izlenebiliyor.

iha 

 ‘Tercih Günleri’ etkinliği  ‘Tercih Günleri’ etkinliği

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

TÜBİTAK'ta SUBÜ öğrencileri kendilerinden bahsettirdiler
Bölgesel

TÜBİTAK'ta SUBÜ öğrencileri kendilerinden bahsettirdiler

TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B öğrenci proje programlarının sonuçları açıklandı. SUBÜ öğrencilerinin toplam 145 projesi kabul edildi.

SUBÜ’de Yapay Zeka rüzgarı esti
Yaşam

SUBÜ’de Yapay Zeka rüzgarı esti

SUBÜ Mekatronik Topluluğu tarafından ‘Yapay Zeka 101 Eğitimi’ adlı etkinlik gerçekleştirildi.

SUBÜ öğrencileri Afet bilincine yönelik eğitim aldılar
Etkinlik

SUBÜ öğrencileri Afet bilincine yönelik eğitim aldılar

SUBÜ Doğal Afet Arama Kurtarma ve İlk Yardım Öğrenci Topluluğu ile AFAD iş birliğinde, afet bilincini artırmaya yönelik bir etkinlik düzenlendi.

SUBÜ Konuşmaları’na  ‘Girişimcilik ve Teknoloji’ ile sezon finali
Etkinlik

SUBÜ Konuşmaları’na ‘Girişimcilik ve Teknoloji’ ile sezon finali

‘Girişimcilik ve Teknoloji’ başlıklı söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 64’üncü konuşmacısı olan Hakkı Alkan, milli teknoloji hamlesinin bulunmaz bir değer olduğunu söyledi.

SUBÜ gastronomi öğrencilerinden 2 madalya birden
Yaşam

SUBÜ gastronomi öğrencilerinden 2 madalya birden

SUBÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Dünya Aşçılar Şampiyonası’ndan 2 madalya ve 1 kupa ile döndü.

Çekim yapmak isteyen gazeteciye saldırı
3. Sayfa

Çekim yapmak isteyen gazeteciye saldırı

Pendik’te yanan servis minibüsünü haber yapmak için çekim yapan gazeteciye firma yetkilisi saldırdı. Şahıs, "Bu araçlar kimin olduğunu biliyor musun" dedi.