Ankara

Terörle mücadeleye devam: 67 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik tüm Türkiye'de başlatılan "Kahramanlar" operasyonları çerçevesinde; Mersin, Van, Şanlıurfa, Mardin ve Aydın'da 12, Şanlıurfa merkezli 16 ilde ise 55 şüpheli terör örgütü üyesinin yakalandığını açıkladı.

Terörle mücadeleye devam: 67 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik tüm Türkiye’de başlatılan “Kahramanlar” operasyonları çerçevesinde; Mersin, Van, Şanlıurfa, Mardin ve Aydın’da 12 şüpheli terör örgütü üyesi yakalandığını açıkladı. Yerlikaya, BTÖ’nün istihbarat yapılanmasına yönelik Şanlıurfa merkezli Mardin, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin, Şırnak, İstanbul , Bursa, Batman, Denizli, Adana, Kayseri, Antalya, Konya , Isparta ve Kocaeli olmak üzere 16 ilde yapılan operasyonlarda ise 55 şüpheli terör örgütü mensubunun da yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ”Bölücü terör örgütüne yönelik tüm Türkiye’de başlatılan “Kahramanlar” operasyonları çerçevesinde; Mersin, Van, Şanlıurfa, Mardin ve Aydın’da 12 şüpheli terör örgütü üyesi yakalandı. BTÖ’nün istihbarat yapılanmasına yönelik Şanlıurfa merkezli Mardin, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin, Şırnak, İstanbul , Bursa, Batman , Denizli , Adana, Kayseri, Antalya, Konya , Isparta ve Kocaeli olmak üzere 16 ilde yapılan operasyonlarda ise 55 şüpheli terör örgütü mensubu yakalandı” bilgilerini verdi.

Yerlikaya şöyle devam etti:

"Aziz Milletimiz bilmesini isterim ki: Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz.

Şu an Türkiye genelinde kırsal alanda 03 Ekim 2023 saat 08.30 itibariyle; terörle mücadele çerçevesinde, 8 orta çaplı, 458 küçük çaplı olmak üzere 466 operasyon yapılmaktadır. Bu operasyonlara; JÖH, J.Komando ve Güvenlik Korucusundan oluşan 960 tim ve toplam 13 bin 440 kahraman vatan evladı katılmaktadır

Operasyonlara katılan MİT, Emniyet ve Jandarmamızın her birini alınlarından öpüyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin."

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta üniversite öğrencilerine terörle mücadele eğitimi
Bölgesel

Bucak'ta üniversite öğrencilerine terörle mücadele eğitimi

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Burdur İl Tem Şube Müdürlüğü, Bucak Sağlık Yüksekokulu'nda "Geleceğimiz Geleceğimizdir" projesi kapsamında terörle mücadele konulu bir bilgilendirme semineri düzenledi.

FETÖ’den aranan eski Danıştay üyesi Afyonkarahisar’da yakalandı
Yaşam

FETÖ’den aranan eski Danıştay üyesi Afyonkarahisar’da yakalandı

Afyonkarahisar’da FETÖ’den aranan eski Danıştay üyesi polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda yakalandı.

Konya polisinden terör operasyonu: 3 tutuklama
3. Sayfa

Konya polisinden terör operasyonu: 3 tutuklama

Konya’da polis ekiplerinin terör örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda yakalanan 3 şüpheli cezaevine gönderildi.

Bucak'ta öğrencilere terörle mücadele eğitimi
Bölgesel

Bucak'ta öğrencilere terörle mücadele eğitimi

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu'nda öğrencilere terörle mücadele eğitimi verdi.

Kesinleşmiş hapis cezaları vardı, yakalandılar
3. Sayfa

Kesinleşmiş hapis cezaları vardı, yakalandılar

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün deşifresine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda ’Kıskaç’ ismi verilen operasyonla, örgütün askeri mahrem ve emniyet mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü tespit edilen 10 şüpheli ile örgütün kripto haberleşme programı olan Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen 5 şüpheli şahıs eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Ali Yerlikaya'ya destek çığ gibi büyüyor
Bölgesel

Ali Yerlikaya'ya destek çığ gibi büyüyor

Göreve geldikten sonra çetelere, suç örgütlerine, terör örgütlerine ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyonlar yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya destek her geçen gün artıyor.