Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, ziyaret programı kapsamında temaslarda bulunmak üzere Burdur’a geldi.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım, Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Burdur Gazetesi Sahibi Hasan Ali Daldal, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nevruz Gökçüoğlu tarafından Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ana hizmet binası önünde karşılanan Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, görev yaptığı bakanlığa bağlı Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar’ı ziyaret etti. İş dünyası ve esnafların sıkıntılarının dile getirildiği ziyarette üretimin önemine vurgu yapıldı. Pazarlarda satışa sunulan ürünlerin halka daha ucuza arz olunması adına başlatılan çalışmalar kapsamında aracıların devre dışı bırakılması konusundaki düşünce ve görüşler ortaya konuldu. Bu konuda üreticilerin desteklenmesi benimsendi. Üretimin artırılması için belirtilen sıkıntıların çözümünün ise birlikte bulunacağının altı çizildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)