TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel Bayramların birlik zamanı olduğunu belirterek yazılı açıklamada yayınladı.
Geçgel açıklamasında "Değerli Basın Mensupları, Kıymetli meslektaşlarım ve Aziz Milletimiz;
Rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, sevginin, saygının ve dayanışmanın doruğa ulaştığı Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bayramlar, kırgınlıkların onarıldığı, ellerin semaya aynı niyetlerle açıldığı, gönül köprülerinin yeniden inşa edildiği müstesna zaman dilimleridir.
İnternet gazeteciliği başta olmak üzere, medyanın her alanında gece gündüz demeden, bayram seyran gözetmeksizin halkın haber alma özgürlüğü için fedakârca çalışan meslektaşlarımın emeği her türlü takdirin üzerindedir.
Bizler; kalemimizle doğruyu yazarken, gönlümüzle de toplumsal birliğe katkı sunmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu bayram vesilesiyle bir kez daha vurgulamak isterim ki; dijitalleşen dünyada bilgiyi yayarken sevgi, hoşgörü ve etik(ahlaki) değerleri merkeze almak en büyük görevimizdir.
TİGAD olarak, basının her bir ferdinin daha iyi şartlarda çalışabilmesi ve Türk basınının hak ettiği noktaya gelmesi için verdiğimiz mücadele, bayramın bize öğrettiği paylaşma ve dayanışma ruhuyla güçlenmektedir. Bu anlamlı günlerde, bir yandan bayramın sevincini yaşarken diğer yandan kalemimizin gücünü kardeşlik, barış ve huzur için kullanmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle;
Başta mesai mefhumu tanımadan görev yapan basın mensuplarımızın,
Fikirleriyle topluma ışık tutan kıymetli yazarlarımızın,
Medya sektörünün tüm emektarlarının ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.
Bayramın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve bereket getirmesini temenni ediyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)