TİGAD Başkanı Geçgel’den Ramazan mesajı 'Bu ay gönülleri arındırma vaktidir'

İnternet Gazetecileri ve Blog Yazarları Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma vurgusu yaptı.

TİGAD Başkanı Geçgel’den Ramazan mesajı 'Bu ay gönülleri arındırma vaktidir'

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’in gelişiyle birlikte yazılı bir açıklama yapan TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel, İslam âleminin huzur ve bereket dolu bir aya adım attığını kaydetti. Ramazan’ın sadece bir oruç ayı değil, aynı zamanda manevi bir arınma dönemi olduğunu belirten Geçgel, bu özel günlerin toplumsal bağları kuvvetlendirdiğinin altını çizdi.

TiGAD Genel Başkanı Geçgel; Ramazan Bereket Demektir

TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’in başlaması dolayısıyla yazılı bir basın bildirisi yayınladı. Geçgel, bildirisinde Ramazan ayına ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu mübarek ayın tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve arınma ayı olduğuna dikkat çeken Geçgel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise günahlardan kurtuluş ve arınma olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’e ulaşmanın büyük mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Ramazan; bereket demektir, Ramazan; neşe demektir, Ramazan; hak ile bütünleşmek, gönülleri arındırmak demektir. Sahurlarıyla, iftarlarıyla, teravihleriyle Ramazan ayı, Müslümanlar için apayrı bir anlam ve derinlik taşımaktadır.”

Toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularının Ramazan ayında daha da güçlendiğini vurgulayan Geçgel, özellikle ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesi gerektiğini ifade ederek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Geçgel, mesajının sonunda ise şu temennilere yer verdi:

“Bu vesileyle mübarek Ramazan-ı Şerif’i tebrik ediyor; başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âlemine sağlık, huzur, bereket ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.