Tır şoförünün tehlikeli seyri kamerada
KUZEY Marmara Otoyolu'nda sağa sola kırarak ilerleyen yabancı plakalı Tır'ın taşıdığı yükler yola savruldu. Trafikteki diğer araç sürücüleri şoföre tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay,24 ekim 2025 cuma saat 17.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy mevkiinde meydana geldi. Yabancı plakalı Tır'ın şoförü, gişelerden çıktıktan sonra yolda zikzak çizmeye başladı. Bu sırada Tır'ın dorsesinde bulunan yükler yola saçıldı. O anlarda aynı istikamette ilerleyen diğer sürücüler, hızla seyreden Tır'ın önünü keserek durmasını sağlarken, trafiği tehlikeye düşüren Tır şoförü ile diğer sürücüler arasında tartışma yaşandı.
Tır'ın tehlikeli şekilde ilerlemesi ve yüklerin yola saçıldığı anlar, cep telefonu kamerası ile kaydedildi
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)