GİRESUN (İHA) - İstanbul'da önceki gün gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden baba Yılmaz ile oğlu Akın Kıhrı memleketleri Giresun'un Tirebolu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde tadilattaki gece kulübünde oksijen tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden 29 işçiden 59 yaşındaki Yılmaz Kıhrı ve tek çocuğu olan oğlu 36 yaşındaki Akın Kıhrı'nın cenazeleri Giresun'un Tirebolu ilçesinin Menderes köyüne getirildi. Baba ve oğlu için Menderes Köyü Camii'nde cenaze namazı kılınırken, İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın kıldırdığı cenaze namazına Giresun Valisi Fatih Mehmet Serdengeçti, Giresun İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özer, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyacısı, Tirebolu Belediye Başkanı Bülent Kara, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Namaz sonrası baba ve oğlu aynı köydeki aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi. Akın Kıhrı'nın bekar olduğu öğrenildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)