Tokat İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 10 bin 500 gram kubar esrar, 339 kök kenevir ve 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 4 kişi hakkında uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle işlem başlatıldı.
Tokat İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, 10 bin 500 gram kubar esrar, 339 kök kenevir bitkisi ve 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan operasyonda, 4 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Operasyonun detayları ve ele geçirilen maddelerle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)