Tokat Valisinden Şafak Saydıran yenilik paylaşımı

Tokat Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan valilik binasının yenilenmesi için çalışmalara başlanacak. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta şafak saydı.

Tokat Valisinden Şafak Saydıran yenilik paylaşımı

Tokat Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan valilik binasının yenilenmesi için çalışmalara başlanacak. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, sosal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta şafak saydı.
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, merkezde bulunan Tokat Valiliği önünde verdiği fotoğrafla, hizmet binasının son mesai günü olacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla askerlerin teskere saydığı şafak gibi "son 1 gün" diyen Vali Hatipoğlu, konuyla ilgili Tokatlılara da önemli bilgiler verdi. Binanın yenisi yapılına kadar Valilik Makamı il özel idaresi hizmet binasında olacak.
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Valiliği’nde son mesai günü için şu paylaşımı yaptı, "Valilik binamızda son mesai günümüz. İl Özel idare Müdürlüğümüzde hizmetimize devam edeceğiz. Aslolan bina ya da şahislar değil halka hizmettir. Geçmişten günümüze pek çok kişinin hatıraları olan binamizda ilimize hizmet eden valilerimize ve kamu görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Hizmeti gerçeklestiren şey gönül bağıdIr. Halkımızla gönül bağımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.
Yeniden yapılacak olan binamızin şimdiden hayirlı hizmetlere vesile olmasıni dilerim."

İHA

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü orman yangınlarıyla mücadele eğitimi verdi
Yaşam

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü orman yangınlarıyla mücadele eğitimi verdi

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Yangınları Gönüllüsü olmak isteyen vatandaşlara orman yangınlarıyla mücadele eğitimleri verildi.

Elazığ’da  tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi
Bölgesel

Elazığ’da tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Elazığ’da jandarmanın 185. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde  kaçak işletme sayılarında artış yaşanıyor
3. Sayfa

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde kaçak işletme sayılarında artış yaşanıyor

Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki bungalov tesis trendi giderek büyümeye devam ederken, çay ve fındık bahçelerinin kesilerek bungalovların inşa edildiği bölgede kaçak işletme sayılarından artış yaşanıyor.

 Reklam üzerinden lüks daire satışı vurgunu  yaptı çok geçmeden yakayı ele verdi
3. Sayfa

Reklam üzerinden lüks daire satışı vurgunu yaptı çok geçmeden yakayı ele verdi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, henüz inşaat çalışmaları başlamayan lüks konutları, iddiaya göre birden fazla kişiye satan firma sahibi S.Ü., polis ekipleri tarafından İzmir’de yakalandı.

Diğer araçlara aldırış etmeden drift atan şahsa  33 bin 739 TL ceza
3. Sayfa

Diğer araçlara aldırış etmeden drift atan şahsa 33 bin 739 TL ceza

Gaziantep’te trafiğe açık alanda diğer araçlara aldırış etmeden drift atan sürücüye 33 bin 739 TL ceza uygulandı.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde genç nüfusa sahip şehir Gümüşhane oldu
Bölgesel

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde genç nüfusa sahip şehir Gümüşhane oldu

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde genç nüfusu 2023 yılında Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'ne (ADNKS) göre Türkiye ortalamasının üzerinde olan tek il Gümüşhane oldu.