- Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerini aralıksız sürdürdü.
Vatandaşların özellikle yaz aylarında güvenli, konforlu ve hijyenik bir ulaşım hizmeti alabilmesi amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, araç klimalarının düzenli çalışıp çalışmadığı, iç temizlik durumu, sürücülerin kişisel hijyeni ve güzergah kurallarına uyulup uyulmadığı titizlikle kontrol edildi.
Yaz sıcaklarının etkisini artırdığı bu dönemde, özellikle klima kontrollerine ağırlık veren zabıta ekipleri, halk sağlığını korumak adına gerekli uyarılarda bulundu ve eksikliklerin hızla giderilmesini sağladı. Güzergah dışına çıkan veya klima açmayan sürücülere ise ilgili mevzuatlar çerçevesinde yasal işlem uygulandı.
Yetkililer, denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini vurgulayarak, vatandaşlardan herhangi bir olumsuz durumda zabıta ekiplerine bildirimde bulunmalarını istedi.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)