Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte sabahın erken saatlerinde Ankara’ya sebze ve meyve girişini sağlayan Toptancı Hali’ni ziyaret ederek hal esnafına hayırlı işler diledi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte Toptancı Hali’ni ziyaret ederek hal esnafına hayırlı işler diledi. Başkan Yaşar, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ASEMKOM) Başkanı Ceyhan Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltı yaparak hal esnafının sesine kulak verdi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Tarım ülkesi olan ülkemizin bu hale gelmesi çok üzücü. Üretici mutsuz, halci mutsuz, tüketici vatandaş mutsuz. Bu kadar bereketli toprakları olan ülkemizde bu sorunlar çözülürse vatandaş da tane ile sebze gramla meyve almak zorunda kalmaz” dedi.
Sebze-meyve fiyatlarındaki yükselişin önüne geçmek için Hal Yasası’nda değişiklik yapılması gerektiğini her fırsatta dile getirdiğini hatırlatan Başkan Yaşar, “Yeni düzenleme ne üreticiyi, ne aracıyı, ne de tüketiciyi mağdur etmemeli” diye konuştu.
Halde dükkanları tek tek dolaşarak esnafı ziyaret eden Yaşar, “Toptancı halleri hem üretici hem tüketici için çok önemli. Yaşadığınız sıkıntıları yakından biliyorum. Ortak akıl ile bu sorunlar çözülür” dedi.
"Hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"
Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı sürece de vurgu yapan Başkan Yaşar, “Umutsuzluğa gerek yok. Bizi ayırmaya, bölmeye çalışanlara karşı hep birlikte kutuplaşmadan, demokrasi şöleni havasında seçime gideceğiz. Vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Ülkemizin aydınlık yarınları için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)