Dijitalleşmenin etkin kullanılması, işlem hızı ile birlikte maddi tasarruf sağlandığını bildiren son dakika resmi açıklaması, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapıldı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, elektronik tebligat uygulaması ile hem elektronik ortamda tebliğ edilen 105 milyon belgenin tebligat sürecinin etkinleştirildiği, hem de posta masraflarından tasarruf sağlandığı açıklandı.
Bakanlığın yaptığı açıklamada, "Bakanlığımıza bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından geliştirilen Elektronik Tebligat uygulaması ile hem elektronik ortamda tebliğ ettiğimiz 105 milyon belgenin tebligatına ilişkin süreçleri etkinleştirdik, hem de sadece posta masrafından 1,8 milyar TL tasarruf sağladık" sözlerine yer verildi.
Bakanlık tarafından ülke genelinde trafik parası cezalarının artık elektronik olarak vatandaşlara tebliğ edileceği açıklandı. Kurumların 4 milyon seviyelerine kadar geldiğini belirten Bakan Nureddin Nebati yaptığı açıklama, "Bu yıl içinde başlayan uygulama ile e-Tebligat uygulaması kapsamında olan mükelleflerimiz adına düzenlenecek trafik para cezaları da elektronik olarak tebliğ edilecek" şeklinde konuştu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)