Aydın'ın Köşk ilçesinde bariyer kapalıyken hemzemin geçitten karşıya geçmeye çalışırken trenin çarpması sonucu hayatını kaybeden Nuri Çınar'ın cenazesi evinin önüne getirilip helallik alındı. Çınar, Eğrikavak Mahalle mezarlığına defnedildi.
Köşk ilçesinin Ovaköy Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde hemzemin geçidinden kuzeninin oğlu C.Ç(42) ile Nuri Çınar(54), kapalı bariyerlere rağmen karşıya geçmeye çalıştı. O esnada İzmir-Denizli seferini yapan tren, ikisine çarptı. Nuri Çınar olay yerinde hayatını kaybederken C.Ç, yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, C.Ç'yi hastaneye kaldırdı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden Çınar'ın cenazesi otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Çınar'ın cenazesi, Efeler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan evinin önüne getirildi. Helallik alınıp dua edildi. Çınar'ın cenazesi Eğrikavak Mahallesi'ne götürüldü. İkindi namazına müteakip Eğrikavak Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çınar, mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Çınar'ın ailesi taziyeleri kabul etti. Cenazeye katılan Aydın SGK İl Müdürü Zeynep Yılmaz, Çınar'ın eşine baş sağlığı dileklerini iletip yalnız bırakmadı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)