Manisa

Turgutlu'da Kırsal Mahallelere Su Dolum İstasyonları Kuruluyor

Turgutlu Belediyesi kırsal mahallelere su dolum istasyonları kazandırmaya devam ediyor. Bir yandan kent genelinde parke taşı döşeme ve tamirat çalışmaları sürdürülüyor.

Turgutlu'da Kırsal Mahallelere Su Dolum İstasyonları Kuruluyor

MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi kırsal mahallelere su dolum istasyonları kazandırmaya devam ediyor. Bir yandan kent genelinde parke taşı döşeme ve tamirat çalışmaları sürdürülüyor.
Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını hayata geçiren Turgutlu Belediyesi tarafından çiftçilerin ve üreticilerin en büyük sorunlarından biri olan ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabildikleri su dolum istasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor. Avşar Mahallesine kazandırılacak olan su dolum istasyonunda zemin düzenleme çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülüyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de çalışmalarını titizlikle sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Barboros, Mehtap, Zinnet ve Varlık Sokakta 2 bin 500 metrekarelik, Temrek Mahallesinde ise 3 bin metrekarelik parke döşeme çalışmasını gerçekleştirdi.
Irlamaz, Çatalköprü ve Ören Mahalleleri ile birlikte Gündoğdu, Orta, Son ve Şen Sokakta parke tamirat çalışması ise devam ediyor.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizin birçok noktasında eş zamanlı çalışmalarını yürütüyor. Avşar Mahallemize su dolum istasyonu kazandırıyoruz. Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Turgutlu için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Efeler’de Zafer Mahallesi daha güzel olacak
Bölgesel

Efeler’de Zafer Mahallesi daha güzel olacak

Efeler Belediyesi Zafer Mahallesi genelindeki sokaklarda yol yenileme, bakım, onarım ve parke taşı yenileme çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarla birlikte Zafer Mahallesi sokakları hızlı bir şekilde yenileniyor.

17 yaşındaki çocuktan acı haber
3. Sayfa

17 yaşındaki çocuktan acı haber

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 17 yaşındaki çocuğa motosikletiyle seyir halindeyken parke taşı atıldı. Parke taşı isabet etmeyen ancak yaklaşık 20 metre ilerledikten sonra motosikletten düşen çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Manisalı öğrencilerden sanat sergisi
Yaşam

Manisalı öğrencilerden sanat sergisi

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Muradiye Kız Öğrenci Yurdu’nda bulunan öğrenciler tarafından sanat sergisi açıldı.

Manisa TSO 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı
İş Dünyası

Manisa TSO 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Manisa'da 'Okula Ne Kadar Hazırım' Projesi
Bölgesel

Manisa'da 'Okula Ne Kadar Hazırım' Projesi

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan proje ile Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde ilkokula başlayacak olan çocuklardan gönüllü olanlara 'Okula ne kadar hazırım' projesinde testler yapılacak.

Görme Engelli Memnune Gül, El Emeği Göz Nuru Takılar Tasarlıyor!
Yaşam

Görme Engelli Memnune Gül, El Emeği Göz Nuru Takılar Tasarlıyor!

Akgedik Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursunda El sanatları kursuna katılan 47 yaşındaki görme engelli kursiyer Memnune Gül, birbirinden güzel el işleri yapıyor.